Az asztalos lelépett az előleggel. Hol lehet feljelenteni?
Figyelt kérdés
Mi van akkor ha az asztalosnak adtam előleget amiről elismervény is készült, ő elvileg megrendelte az anyagot, viszont nem jön el beszerelni a cuccot. Állandóan lemondja a megbeszélt időpontot mindenféle szánalmas hazugságokkal. Én csak a megrendelt anyaghoz vagy a pénzemhez akarok hozzájutni, az asztalos már nem érdekel. Mit lehet ilyenkor csinálni?2020. máj. 21. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ha van róla bármilyen jogszerű hivatalos papírod, hogy te pénzt adtál át, akkor simán csak besétálsz a rendőrségre és felvetetsz egy jegyzőkönyvet az esetről.
2/4 anonim válasza:
Amennyiben anyag stb költségről van szerződés feljelentheted , fizetési meghagyas közjegyzővel . Írj heki smst emailt stb hogy 2 napja van hogy utalja a szamládra vagy behajtatod es fel is jelented .
3/4 A kérdező kommentje:
Megtettem, adtam neki határidőt, te telibeszarta. Ezután menjek a rendőrségre és reménykedjek hogy valamit fognak csinálni? Nem ügyvéddel kéne rászólni?
2020. máj. 31. 21:33
4/4 anonim válasza:
Két eset egyik a csalás ez rendőrségi vonal másik a közjegyzői ő intézi a fizetesi meghagyás értesítőt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!