Térkő/beton alatt nem létezik valami műszaki eszköz, amivel at lehetne furni alatta a talajt, hogy egy kabelt el tudjak vezetni?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom,hogy "szedd fel a terkovet", de nem letezik semmilyen eszkoz e celra?
Pl mint egy iranyithato mű vakond..
2020. ápr. 30. 17:30
1/11 anonim válasza:
Van ilyen.
Irányított fúrásnak hívják.
De annak az árából háromszor felszeded és leteszed a térkövet.
2/11 anonim válasza:
A vízcsőnek a lyukat a járda alatt is úgy szokták átfúrni. Csak előtte ki kell ásni a két aknát és közte átfúrni.
3/11 anonim válasza:
NA igen, van az is, meg még van a rakéta is.
Az egy kicsit bizonytalanabb.
4/11 anonim válasza:
Te milyen világban élsz ember? Mit gondolsz mennyibe kerül egy irányított fúrás? Több százezer. Ha magadnak veszel egy sima benzines lyukfúrót és barkácsolsz hozzá egy hosszabítót már az onnan indul, hogy 50 ezer.
5/11 anonim válasza:
Hosszu vas csö belefèr slag. Kimosatod földet.
6/11 anonim válasza:
"iranyithato mű vakond."
Már majdnem komolyan vettem a kérdést.
7/11 anonim válasza:
"iranyithato mű vakond"
Pedig az irányított fúrás majdnem ilyen, csak ahogy írtuk is a piszok drága kategória, meg nem is családiház udvar méretben javallt alkalmazni.
8/11 anonim válasza:
Úgy gondolom egy komoly érdeklődő legalább annyit beleírt volna a kérdésébe, hogy hány métert akar átlőni.
Ez így nekem csak trollkodásnak tűnik.
10/11 A kérdező kommentje:
5 m tav ami alatt at kellene furni ...
2020. máj. 1. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!