Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül, egy 60nm ház,...

Mennyibe kerül, egy 60nm ház, vidéken?

Figyelt kérdés

Hatvan város 20 km-es körzetében található a telek.

Nem szeretnénk semmi extra dolgot!

Tetőtől-alapig mennyibe kerülne, bútorok nélkül☝️, tehát maga az üres ház.

Ami meg fontos lehet, hogy gazfűtés szeretnék az ingatlanba.

2020. ápr. 25. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
60 nmes haz az nagyon kicsi, max regi paraszthazat talalsz akkorat. Amugy erre nehez arat mondani, mikor epult, mibol epult, milyen a teto, sok minden befolyasolja, de kb olyan 5-6 millio forint. Mi atkáron vettunk most egy 95 nm-es kocka valoyghazat, 3 szobas, gazos-radiatoros, 9.5 millioert. De csak belulre elkoltottunk meg 4 milliot h nezzek ki valahogy.
2020. ápr. 25. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Építeni 300-350ezer/m2 +tereprendezés+garázs(?)+kerítés

Inkább add el a telket és vegyél egy jó statikai állapotban levő (tető+falak) használtat negyedáron.

2020. ápr. 25. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Venni ennyibe (növekvő árral)

[link]

2020. ápr. 25. 13:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, azt nem említettem, hogy a telek örökség és új házat szeretnénk építeni.
2020. ápr. 25. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Található a telken egy másik ingatlan is, ami 100nm,tehát eladni nem tudom, és nem is akarom, kerítés, garázs stb...,már van a telken.

A nagy ingatlan mellé epítettnék egy kisebbet.

Kb. 10.000.000ft-ra tippeltem,bár ez lehet sok, mert semmi extra dolog nem lesz az ingatlanban.

2020. ápr. 25. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
400 ezer /nm
2020. ápr. 25. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem 10 millióból nem fog kijönni (vagy csak nagyon szűken, nagyon ócska anyagokkal) és akkor még csak egy picurka házikó van egy közös(?) telken.

Engedd el ezt a lehetőséget, mert 10 millióért tudsz venni nagyobb, rendben levő kész házat azon a környéken.(alkudj!)

[link]

[link]

[link]

[link]

stb....

Aztán majd a megörökölt ingatlannal lesz valami - nem ismerem a körülményeket - vagy megveszi, aki a 100 m2-es házban lakik, vagy bíróság megszünteti a közös tulajdont és megítél neked valamilyen megoldást.

2020. ápr. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!