Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülne megközelítőle...

Mennyibe kerülne megközelítőleg egy 3*5 ös melléképület építése? Kazánháznak lenne! Vegyestüzelésű kazánt szeretnék betenni. Beton alap, téglaépítésű lenne és ha lehet hullámpala a teteje. Kell e hozzá engedély?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 20:27
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha nyitott marad /nem zárható ajtóval/elvileg nem kell engedély. Elvileg...hullámpala azbeszt tartalmú a régi, veszélyes hulladéknak számít, én inkább valami mást tennék rá. Használt cserép, trapézlemez stb. A cement ahol mi vettük 1250Ft egy zsák. Ez 25 kg. Tehát egy mázsa 5000 Ft. A tüzépen azt mondták menni fognak fel az árak. A sóder is aranyárban van. Azt utoljára bányából hozattam 8m3 volt 45 rugó szállítással baráti áron...tüzépen kb 10000Ft/m3. Ha mindent magadnak csinálsz sztem 5 kilóból megúszod, ha jó helyekről szerzel anyagot.
2020. ápr. 16. 05:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kazánházat is normálisan meg kell csinálni. Föleg vegyesnél nincs fütve valami oknál fogva belefagy víz szétnyomja kazánt.trapézlemeztetö vagy cserép.
2020. ápr. 16. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb 3M munkadijjal. De ezt nagyban befolyasolja hogy hol laksz. Anyagar kb. 1.5 m ft. De ha kersz egy vallalkozotol felmerest biztos elmegy. Mivel nem irtad pontosan hogy van e falcsatlakozas es ha igen melyik oldalrol igy en a fal tetejen levo koszorunal megalltam. Igy jarok 760e-nel hogy nincs nyilaszaro se villany se teto. Es ez csak anyagar 6m magas kemennyel szamolva. Aminek a magassagat is a kornyezet hatarozza meg. Latatlanban nem tudok tobbet mondani sajnos. Tovabbi szep napot.
2020. ápr. 19. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, engedely arra nm kell
2020. ápr. 19. 12:18
 5/5 anonim válasza:
3-as, téged csak sajnálni lehet.
2022. jan. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!