Nagyjából mennyibe kerül egy medence építése?
Tudom, hogy pontos árat erre nem lehet mondani, de igazából én csak egy tól-ig árat szeretnék sacc/kb.
Nem egy úszómedence nagyságúra gondolok csak egy kisebb kerti medencére amiben lehet uszkkálni, ejtőzni, matracon napozni
"csak egy tól-ig árat szeretnék sacc/kb." 3-150millió
"Nem egy úszómedence nagyságúra gondolok csak egy kisebb kerti medencére amiben lehet uszkkálni, ejtőzni, matracon napozni"
Ez már több infó ez alapján 8-150 millióra saccolom.
Ha nem jó az ár, nyugodtan reklamálj, tudok mögé tenni olyan műszaki tartalmat, költségvetéssel hogy "jó" lesz.
:D
"Csao, szia Uram!
Nem tudom még hogy legyen, át kell számoljuk! Hát, a matematika alapvetően rendben volt mögötte. Tegyünk mellé még számokat! Volt az a 40 pénzes, 50-es meg asszem a nagyobb a kétszázas! Az úgy van, amit múltkor kérdeztél, hogy 2M+ÁFA de beszéljünk róla, meg kell nekem is kérdeznem még"
"...Azügyben kerestelek volna
Tudnánk-e összekoccanni holnap
Átbeszélni, mennyi az annyi
Hogy tudjuk hogyan lereagálni
Lássuk, mi merre hány méter
Kvázi rossz pénz nem vész el
(Egy kávét légyszíves, jó?)
Na mi a matek? Mondjad, tesó!
Alapvetőleg elvileg úgymond
Kettő M a vége, ha nem gond
Nekem ezzel csak annyi a gondom
Ha érted, speciel, hogyan mondom..."
Ne vedd rossz néven ezt az idézetet, nem kötekedni akartam vele, csak egyszerűen ez jutott eszembe erről a kérdésről és az előző válaszról.
Erre körülbelüli számot sem lehet mondani. Eleve medencék többféle technológiával épülhetnek. Ennél pontosabban határozd meg mekkora medencére lenne szükséged. Kimész az udvarba/kertbe, térben elhelyezed és megméred mekkora volna ideális, szélesség, hosszúság, mélység, majd ezzel a számadattal kérj egy árajánlatot egy medenceépítő cégtől. Pl.: [link]
Kérd meg őket, hogy a gépészetet is számolják bele, hisz anélkül nem medence... Több milliós tételre számíts, ennyit azért ellehet mondani, szóval ha 1-2 millió forintod lenne a történetre, akkor árajánlatot sem érdemes kérni!
A medence megépítése csak az első költség, utána jön a folyamatos karbantartás költsége, ami annál több, minnél nagyobb és komfortosabb a medence.
5m körül ki lehet hozni a kicsiket, amit évente 100 ezer körül tisztán tartasz. De ha fűtés is kell bele (tehát nem csak 35 fokban akarod használni) akkor az még 150e/év.
Egy komolyabb 100m3 körüli "úszható" simán 15-20 millió + évente 200 karbi + 300 fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!