Lebontható e telekhatáron àllò hàzfal, ha a szomszéd mellèkèpületet èpített hozzá?
Ha a te tulajdonod, akkor a te döntésed.
Az előző -természetesen- hülyeséget írt, hiszen nem adhatod el, mivel a te telkeden áll.
Ugyan, ugyan! Tisztelt 3. válaszoló!
Miért ne adhatná el azt a falat a szomszédnak, ami az eladó tulajdona és a saját telkén áll??? Ezek szerint az udvaromon álló autót sem adhatom el, csak hogyha kimegyek vele az utcára?
Melyikünk is írt hülyeséget...?
Ha engedélyel építette, és van használatbavételi is, akkor felejtős, hiszen anno a szomszédokat is kiértesítették az engedélyről és nemtetszés esetén jogukban állt panaszt tenni. Mivel Te nem tettél, (pláne 10 év után) tűrni kell a kialakult állapotot.
Szerintem.
"Miért ne adhatná el azt a falat a szomszédnak, ami az eladó tulajdona és a saját telkén áll??? Ezek szerint az udvaromon álló autót sem adhatom el, csak hogyha kimegyek vele az utcára?
Melyikünk is írt hülyeséget...?"
Természetesen te!
Sajnálom, ha nem tudsz különbséget tenni ingatlan és ingóság között!
Akkor az autómat átváltoztatom a kőfalakból épült pajtámra, kamrámra, ami ingatlanként az én telkemen áll és el akarom adni.
Szerinted eladhatom a szomszédomnak, vagy tiltja valami?
Véleménynyilvánítás előtt jó, ha az ember tisztában van az előírásokkal. Én igen, Te nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!