Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Körülbelül mennyibe kerül egy...

Körülbelül mennyibe kerül egy kisebb kastély felépítése?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
1500000000ft de ez kicsi
2019. szept. 17. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Számolj lakásáron (500 ezer-1 millió/nm), a helyszín, telek, az erősen változó.
2019. szept. 17. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Sztem bagatell. Egyébként lövésem sincs, mert nekem csak három oriási kastélyom van.
2019. szept. 18. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért kérded? A telek már megvan? Hány hektár?
2019. szept. 19. 14:14
 5/7 anonim válasza:
100%
Viktor te vagy az?
2019. szept. 22. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy vagyok Viktor, de üzleti okokból nem fedhetem fel az inkognitómat. Viszont tényleg az alcsúti főhercegi kastély és az egész botanikus kastélypark felújítási költségeit kéne megsaccolni. Ha jó reális árat sikerülne itt konszenzussal kicsikarnom belőletek, akkor az kiváló alap lenne ahhoz, hogy a következő 2 naptári esztendőben el is készülhetne, sikeresen be is fejeződhetne a beruházás teljes kivitelezése, hogy azt a befejezés aktuális folyó évének Lőrinc-napján át is vehetném egy, a kollaudációt követő kisebb állami ünnepély keretében, ahogy ezt a bizalmat voltak nekem oly szívesek a barátaim megelőlegezni.
2019. szept. 23. 01:06
 7/7 anonim válasza:
900-1000 millió de ez az ár már inkább kúria mint kastély. De igen sok mindentől függ az ár.
2019. okt. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!