Kőzetgyapot hangszigetelés?
Üdv!
Adott egy 25 négyzetméteres szoba. A hosszabb fal a szomszéd udvarja felől van, ami egy 50cm vastag téglafal. Hallani szoktam ahogy az autóval behajt és a kutyaugatást valamint feltételezem,hogy a beszédhang nem hallatszik át, viszont meggyőződésem,hogy valamelyest áthallatszik ha zenét hallagtok (nem egetrengető hangerőn). Arra gondoltam,hogy belső előtét falat raknék arra falra ami az udvara felől van, valamint a mennyezetre. 5cm rockwool multirock kőzetgyapotot gondoltam gipszkartonnal. A szoba másik két oldala épületekkel szomszédos valamint az első fal a mi udvarunkra néz. Tehát csak a szomszéd felőli falra és a plafonra gondoltam. Ennyi is férne bele a kertben. Szerintetek ezzel az 5cm kőzetgyapottal javulni valamelyeset a hangszigetelés?
Nem!
Viszont a belső oldali hőszigeteléssel nem kevés penészt és további problémát húzhatsz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!