Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ha kimosom az ecsetet, vagy...

Ha kimosom az ecsetet, vagy teddyt, a festékes vizet hova önthetem?

Figyelt kérdés

rengeteg festékes víz lesz egy henger, vagy ecset kimosásakor, profik hova öntik ezeket a vizeket? ma már sokan festenek házilag, jók a festékeke, ők hova öntik? lefolyóba nem szabad, kertbe pláne, átvevőhely nincs, akkor?

a higítós cuccokról nem is beszélve, az mondjuk még elpárolog idővel, nem mintha az jó lenne, a légkörnek stb

ilyenekkel miért nem foglalkoznak a környezetvédők, festékgyárak stb?

2019. szept. 2. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Hova öntenék,hát az első nagyobb viznyelőbe .

Addig,amig külföldről hordják be más ország szennyvizét kamiom szám,addig ezzel felesleges foglalkozni .

Ezt te sem veszed észre,mert Fideszes vagy ?

2019. szept. 2. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:

dehogy, tudom hogy mit csinálnak, de ha sok ember kicsiben szennyez, az olyan, vagy rosszabb, mint a kevés nagyok

attól, hogy tudom mi folyik az országban, világban, még lehetek környezettudatos, nem lehet abból kiindulni, hogy más is szennyezi, akkor nekem is lehet...

2019. szept. 2. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos, mindenki a csapba.

Mindenféle anyagra nincsen átvevőhely. Odáig még nem jutottunk el.

2019. szept. 2. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ember még a majmoknál is nagyobb környezetszennyező, mindent szétdobál. A fogyasztói társadalom nagyon keveset gondol a környezetre, lényegében minden ipari jellegű termelés hulladékot termet elsősorban.

Nemcsak a festékekkel van ez a gond, hanem az egész gépjármű iparral, közlekedéssel, de az élelmiszeriparral stb. is.

A vízoldható festék mosóvizét én a csapba öntöm (WC-be), a szerves oldó/hígítószereket egyszerűen a kert kevéssé használt részeiben kiöntöm. Ezek zöme lényegében nem is jut a talajba, hiszen gyorsan elpárolog.

2019. szept. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!