Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen főzőlapor ajánlanátok?...

Milyen főzőlapor ajánlanátok? Gáz, indukciós vagy üvegkerámia?

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már ott van a gáz akkor azt.
2019. júl. 22. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Indukciós

2. Gáz (ha van vezeték)

3. Kerámialapos

Bár a kerámialapos kis konyhában lehet jobb a gáznál. Nem kell gondoskodni az égéstermék elvezetésről. Nem csinál nyáron akkora meleget mint a gáz.

2019. júl. 22. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Indukciós, ha van gáz, akkor gáz/indukciós kombináltat
2019. júl. 22. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Indukciós mindenképen, nem tudom mit izgul itt mindenki a gázra... Indukciós sokkal gyorsabb és kényelmesebb... Arról nem is beszélve, mennyit romlott a gáz minősége az elmúlt években.
2019. júl. 22. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
4, jó ha van gáz, mert vannak kaják, amit ott jobban meg lehet csinálni (pl sajtos tallér), de azért az esetek 98%ban az indukciós gyorsabb, tisztább, olcsóbb és kíméli az edényeket
2019. júl. 22. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

A gáznak annyi az előnye, hogy nem kell miatta bővíteni a hálózatot (a régi vezetékek nem bírják az elektromos főzőlapot) illetve gyorsan lehet szabályozni. Ha "letekered" akkor azonnal reagál, míg az elektromosnál 10-20 s mire érzed a hőmérséklet csökkenését. Ez egy kis megszokást igényel, de nincs vele baj.

A gáznak viszont mindig van szaga, szellőztetni kell, sok meleg száll el a fazék mellett, nyáron elég rendesen befűti a konyhát a húsleves. Télen nagy párát csinál (a gáz ugye vízzé és szén-dioxiddá ég el).

2019. júl. 22. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés feltevése eleve azt sugallja, hogy az illető nem tud főzni.

Szóval vegyen nyugodtan indukciósat, azt a legkönnyebb takarítani és az néz ki a legburzsujabbul.

2019. júl. 22. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Az étel tűzön fő.

Virslit főzni, tojást sütni akármelyiken lehet.

Nekem az indukciós nem vált be. Vissza cseréltem gázra.

2019. júl. 23. 11:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én gázt szerettem volna csak a gyerekek miatt gondolkodtunk el azon, hogy ne legyen nyílt láng. Közben a mágneses tér miatt kilőttük az indukciósat, az üvegnél meg félek, hogy törik, meg sok rosszat olvastam róla, szóval marad a gáz.
2019. júl. 23. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:
“Közben a mágneses tér miatt kilőttük az indukciósat” miért? Pacemakered van?
2019. júl. 23. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!