Szeretnék elköltözni de nincs miből?
Nem tudok elmenni dolgozni mert jogsi kéne hozzá mert itt helyben nem adnak munkát. És, hogy munkát találjak városba kéne költöznöm de ugye nincs miből... Ismerőshöz és barátokhoz sem tudok költözni. Szivesen dolgoznék már de esélytelen egy kis faluban munkát találni amiből tudnék is félretenni. Természetesen ha valakihez odaköltözhetnék akkor elmennék dolgozni és fizetnék neki azért, hogy ott lakhatom és még beis segitenék a házimunkába. Pár hónap után albérletbe költöznék. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segiteni. Bács-Kiskun és Csongrád megyei városok érdekelnének mert azok vannak a közelben!
18F
Te tényleg szórakozol!
Átmeneti megoldást kerestél, míg albit fizetni tudsz.
Kerestem, de NEKED nem felel meg.
Azt mondtad gond a közlekedés, kerestem neked ingyen buszost, de NEKED nem felel meg.
Miért nem vagyok meglepve?
Kezdem megérteni a szüleidet.
Ne haragudj, de több a kifogás, mint az akarás.
Jóbarátom egy világvégi szabolcsi zsákfaluban összeállt pl egy környékbeli építőipari brigáddal, összeszedik egymást reggel és a környéken tetőt cserélnek, homlokzatot szigetelnek, festenek, meg amit kell. Ezen felül autókat bütyköl a garázsban. 17 éves.
Azt nem hiszem el, hogy a te faludból nem lehet megoldani a bejutást és a hazajutást. De amúgy a nyáron elmész napszámba, szeded a meggyet meg az uborkát,meg amit kell, őszre simán összekaparsz egy szoba kauciójára valót. Otthon élsz, nincs kocsid, minimális a kiadásod.
De gondolom feleslegesen tépem a szám, mert neked városi lakás kell ingyen, nettó 250 alatt meg nem mész el betanított munkára 18 évesen, mer nehogymá, mit képzelnek?
Iskolázatlanul, nagy igényekkel... szép!
Semmi szaktudás, semmi munkatapasztalat, semmi, semmi, semmi
Mi képzelsz berepülő pilótának, vagy építészmérnöknek fognak felvenni?
Ja, amúgy minden bérlő vágya, hogy befogadjon egy falusi munkakerülő csövest ingyen, hogy majd az első fizujából visszaadjon valamit :D
Te hallod, vetem az ágyad, sütöm a rántottát, gyere kérlek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!