Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ventilátor az ablakba?

Ventilátor az ablakba?

Figyelt kérdés
Nagy a hőség a tetőtérben, 2 ventilátort raktam a szemközti ablakokba éjjelre, hogy huzat legyen. Nem sok helyen láttam ilyet, lehet én vagyok ilyen elvetemült.
2019. júl. 1. 03:17
 1/6 anonim ***** válasza:
A ventillátort én magamra irányítom, nem az ablakba teszem.
2019. júl. 1. 04:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ember ilyenkor mindennel próbálkozik, csak legyen legalább egy kicsit elviselhetőbb. Én még az Indexes jeges barkácsklímát is megcsináltam, de nem ért sokat. Aztán végre gyűjtöttem egy kis lóvét és vettem mobilklímát, mással nem élhető ez a 35 fok ma.
2019. júl. 1. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az ablakba teszem, éjjelre, vagyis a belső párkányra. De még van mögötte szúnyogháló.
2019. júl. 1. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:

:D

Az a baj, hogy hülyeséget csinállsz, semmi mást nem érsz el ezzel, mint tele pumpálod a lakást a kinti 30fokos levegővel...

Nappal ablak becsuk, besötétít, éjjel kinyit.

2019. júl. 1. 08:42
 5/6 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy ÉJJELRE. XD
2019. júl. 1. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó az ablakban, mert az éjszakai hűvös levegőt fújja be. Persze, kérdés, hogy éjjel mennyire hűl le, ez függ attól, hogy panel, vagy kertes ház.

Én földszinti tégla lakásban lakom, itt éjszaka lemegy 24 fokra, ami venti nélkül is kellemes, nyitott ablaknál.

2019. júl. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!