Használt ház szavatossági jog?
Hát pedig a vizesedés az nem jön csak úgy a semmiből egy tökéletesen szigetelt házba. Vagy tényleg olyan oka van, ami nem róható fel az előző tulajnak.
De az biztos, hogy nem vennék úgy házat, hogy nem írom bele a szerződésbe azt az állapotot, amiért az eladó szavatol.
Nem is értem, hogy nem vettétek észre. Ti sem voltatok körültekintőek és azok a "szakemberek" sem, akiket vittetek magatokkal. Én laktam olyan házban, aminek a parkettája fel volt púposodva, mert alulról vizesedett, de azt konkrétan érezni lehetett szagról a lakásban. Nyirkos, nehéz levegő volt.
Nehéz menet lesz és kétséges a kimenetele, ha bírósághoz fordultok. Szakértőt kell majd bevonnotok.
Ha esetleg a szigetelés mellett döntötök majd, figyeljetek rá, hogy nem elég alulról szigetelni. Mi úgy jártunk, hogy felszedtük a parkettát és a burkolatot mindenhol, leszigeteltük, rá a beton és egy évre rá kinyomta az alulról jövő vizet oldalra, a ház falaira. Szóval a falakat is alá kell szigetelni, mert a víz utat talál magának.
"Alaposan meg lett nézve. Volt velünk festő szakember aki maga a férjem és egy kőműves... Mindent át néztünk de nem volt semmi probléma. ...és villanyszerelő"
Tehát egy csomó "szakember" alaposan átnézte.
Akkor rajtuk kérd számon, a nem lévő szakértelmüket, ne pedig 3 évvel később az eladón.
Amúgy 3 millióért mit vártatok? Egy palotát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!