Mit tegyek, ha a lakásomban ilyet hallok?
Az a baj, hogy már egy ideje hallok egy ilyen folyamatosan búgó és pulzáló háttérzajt, ami eléggé zavar. Nem a hűtő, illetve nem a lakásban keletkezik a probléma. Amikor a szomszéd hallgatja a zenét, akkor berezonál és hallani a brummogást, de az tudom, hogy a zene, és abba is hagyja.
A lakás fel lett újítva, és a galéria miatt kb hangszóró lett a nappaliból. Felvette a galéria a lift frekvenciáját, és elkezdett rezegni minden. Toltam a galéria alá dolgokat, szekrényt, meg asztalt, azóta csillapodott, illetve a kanapét is áthelyeztem. Tehát már nem okoz problémát, de ez a háttérben folyamatosan búgó, vibráló zaj eléggé frusztrál. Ha a klíma, akkor nem tudok mit tenni, mármint ha berezonál a galéria miatt, akkor végképp nem lehet mit tenni.
Ti el tudjátok ezeket viselni, és én reagálom túl?
Nem tudom, hogy minden ilyenre apró ingerre felfigyelek-e, mert alapvetően a hűtőzaj nem zavar, sem a légkondi, pedig az is zúg, de az nem vibrálás, meg búgás, simán csak van egy jellegzetes hangja.
Ez a búgás sem kellene, hogy zavarjon? Az a probléma, hogy ilyenkor olyan zajszennyezettnek érzem a lakást, próbálok olvasni, filmezni (a zene vmennyire elnyomja), de akkor is hallani és megzavar.
Ti mit gondoltok? És mi a megoldás?

Sajnos én is nagyon érzékeny vagyok az ilyen hangokra, próbáld meg kideríteni mi okozhatja.
Abból pl. hogy milyen időközönként, vagy mikor, milyen évszakban, stb.
Ha szerencséd van, akkor kitalálhatod hogy mi okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!