Mennyire tartós a luc, vőrös, és borovi fenyő nyílászárók?
Figyelt kérdés
Mennyi időnként kell felületkezelni?Mennyire vetemedik,ha már kezd leválni a felületkezelés?2019. máj. 25. 19:31
1/3 mindentudó99 válasza:
Tíz éve van borovi fenyő ablakom semmi bajuk eddig. Kétszer kentem át de csak jó híg azonos színű lazúrral. Nem igényelte az átfestést de gondoltam át itatom kis híg festékkel. Vetemedés nincs.
2/3 anonim válasza:
a luc fenyó olcsó, gyenge minőségű, a vörös fenyőt mint faanyagot nem ismerem, a borovi fenyó tartósabb erösebb mint a luc
a luc fenyőt általában romániából, a borovi fenyőt meg észekaról(skandináviából) hozzák
3/3 anonim válasza:
Nekem a Milesi márkaboltban adtak egy ápolószert, amivel 1-2 év után át kell kenni.
Azt mondták, azon múlik, hogy milyen gyorsan és mennyire volt a fa kiszáradva, mielőtt megmunkálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!