Klíma ügyben segítség?
Bármilyen más módszer a hűtésre meg sem közelíti a klíma hatásfokát, így marad a ventilátor. Tény, ez csak forgatja, nem pedig hűti a levegőt, azonban a klímán kívül minden más hűtési próbálkozás időpazarlás.
Mások már évekkel korábban elköltöznek, én úgy néz ki, még sokáig maradok a szülői házban. Az eddigi munkahelyeimen sikerült megkedvelnem a klímás hűtést és fűtést. Mondtam itthon, ettől az évtől lesz a szobámban klíma, nincs kedvem még egy nyarat végigszenvedni. Először nagyon nem tetszett nekik az ötlet, aztán fokozatosan belátták, nem tudnak mit csinálni. A pénz megvolt, így végül lett a szobámban klíma, most is ezzel fűtök.
Úgy érzem, te jóval fiatalabb vagy, mint én, kevés döntési jogod van, illetve akár csak a klímaszerelés munkadíjára sincs pénzed. Így sajnos marad a ventilátor, tavaly még én is így hűtőttem magam. Kis 12 cm-es 12V-os számítógépház hűtésére alkalmas ventilátorral fújattam magam, jóval halkabb volt, mint a szobai ventilátor és elég volt a légszállítása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!