Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem akarok költözni. Mit...

Nem akarok költözni. Mit tegyek? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Baranya megyében lakok jelenleg. Itt nőttem fel. Itt vannak a legjobb barátnőim, a kedvenc zenakarom, ami jelenleg nagyon fontos az életemben mert apukám zenakara. És lehet hogy sikerül összejönnöm azzal akit szeretek. Anyukám viszont Pestre akar költözni mert ott jobb munkahelye lenne, izgalmasabb lenne az élet, stb. Már jelentkeznem is kellett egy új suliba. Nagyon szeretem Pestet de nem akarok ott lakni. Apukám is nagyon hiányozna (a szüleim elváltak). Ti mit tennétek a helyemben? Segítsetek légyszi!
2010. júl. 6. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
maradj apuddal. anyud meg menjen egyedül, te meg hétvégén meglátogatod. ne hagyd magad!
2010. júl. 6. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám Pestet. 15 évesen költöztem fel, imádom, és hát külön élmény a családom meglátogatni vidéken. Szerintem próbáld ki, a hétvégéket pedig töltsd apukádnál.
2010. júl. 7. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Maradj apudnál, ne hagyd magad, hogy oda cipeljenek, ahova csak akarnak, ha neked nem jó.
2010. júl. 9. 01:52
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) 2. válaszolótól kérdeznmém: És neked nem volt rossz, hogy itt kell hagynod a barátaid?
2010. júl. 9. 13:41
 5/5 anonim válasza:

Én 18 évesen költöztem 200 km-t anyuéktól. Én döntöttem. Imádtam. Minden barátom ott maradt, de mivel én akartam menni, nem fájt.

Majd 10 év múlva megint költöztem, kényszerből. Most nem jó. Most hiányoznak a barátaim.

Ha komolyan akarsz költözni, jó lesz. Ha kényszerből, akkor úgyse fogod találni a helyed.

Ez az én véleményem.

2010. júl. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!