Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Te befűtöd a fürdőszobádat ha...

Te befűtöd a fürdőszobádat ha fürdesz, ősszel, télen, hidegebb időben?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig fűtöttek elektromos hősugárzóval, gyerekként ezt szoktam meg, ha nem otthon vagy nagymamámnál (ő is fűtött fürdésre) voltam, folyton fáztam másnál.

Persze ki mit szokott meg, pár ismerősöm, köztük egyik barátnőm is ilyen "fűtő mester", igaz gázüzemmel.

Érdekelne, hogy másnál ez a dolog hogyan megy :D

2019. ápr. 27. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Kiskoromban hideg lakásban éltünk, mindig ment fürdésnél a hősugárzó.

Most ha hideg(ebb) van, akkor alapból megy a fűtés. (Nem egésznap, de mondjuk ha hűl egy kicsit a levegő, akkor ráadjuk, bemelegszik, levesszük)

2019. ápr. 27. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
(Termosztátunk van a nappaliban, ha ott ráadjuk, mindenhol megy, így végülis igen, befűtünk, de nem feltétlenül ahhoz mérve, hogy na most megyünk fürdeni)
2019. ápr. 27. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk mindig meleg van az egész lakásban, mert utálunk fázni. Nem ..sszuk el a pénzt hülyeségekre, nem cserélgetjük 3 évente a kocsit, egyébként is csak használtat veszünk, nincs 1 M-s tévénk, hanem helyette jó a közérzetünk, mert nem vacog a fogunk. És csak évi 50 E-be kerül ez a hobbink.

Télen-nyáron 23 fokra van véve a termosztát, ha ennél hidegebb lenne, akkor bekapcsol a fűtés, és kellemes idő lesz az egész lakásban. (De persze, nyáron nem szokott beindulni.)

Van olyan jómódú vállalkozó ismerős család, akik egész télen 17 fokban fagyoskodnak, csak fürdésre fűtenek be. Közben hetente elvernek 50-et olyasmire, amire én sajnálnám a pénzt.

2019. ápr. 27. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyfelől közérzet miatt, ha egyébként nem megy a fűtés, vagy teregetés miatt szellőztetve volt a fürdőben, akkor beszoktuk kapcsolni fürdés előtt a fűtést. Másrészt a penészedés ellen is hasznos, ha a fürdőben a falak a harmatponti hőmérséklet fölé vannak fűtve, hogy ne csapódjon ki rajtuk a pára, természetesen ez a fürdés utáni szellőztetéssel együtt a leghatékonyabb.
2019. ápr. 27. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi nem szoktunk.

Nem vagyok fázós. Amúgy is majdnem mindig lefekvés előtt fürdök. Ha mégis korábban, betakarózom.

2019. ápr. 27. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Mivel egyenletes meleg mind a 130 nm-en, így nem kell piszkàlni a termosztàtot, állandó 23 fok van a hàzban, de ha kislànyom azt mondja, hogy fàzik, fejjebb veszem, radiàtorok màris jobban adjàk a meleget.

Teregetni a vendégszobàban szoktam télen, így a pàràval nem foglalkozom, de nincs is.

Nyàron meg kint.

2019. ápr. 27. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, utálom a meleget.
2019. ápr. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!