Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy tényleg...

Honnan tudom, hogy tényleg villanyszerelő?

Figyelt kérdés

Egy konnektor nagyon kifelé mozog a helyéről, nincs villanyszerelő ismerősöm és találomra a netről akarok nézni, ha találok felhívom telefonon és elhívom megcsináltatni.

De vajon, honnan fogom majd tudni, hogy tényleg villanyszerelő az úr?

Annyi zsiványság van a világon, hogy egy átlag ember is vehet magának nagy táskát szerszámokkal és kiadja magát villanyszerelőnek, meghirdeti magát, közben nem is az , nincs végzettsége, egy cseppet sem ért a villanyszereléshez, csak azt mondja az, hogy pénzért megnézze az emberek dolgait.

2019. ápr. 15. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Persze, én is így hirdetem magam, csak én orvosként. Beszereztem egy orvosi táskát, meg nyomtattam recepttömböt. Remélem érted az iróniát.

Hülye!

2019. ápr. 15. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:

megnézed a szerszámát...nem azt!

a csavarhúzóit, ha bauhaus-os 3000 ft-os gagyi készlet, elküldöd, ha márkás drága ipari minőségű Würth, Facom, Gedore, Felo stb akkor iparos...:)

2019. jún. 15. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
28%

Egyenruha, számla adás – ezek alap dolgok.

Én évek óta a Villanyosztagot ajánlom mindenkinek. Nagyon korrektek és megbíthatók. Ez manapság ritkaság (sajnos).

www.villanyosztag.hu

A honlapon bővebb infó is van.

2021. okt. 12. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!