Honnan tudom, hogy tényleg villanyszerelő?
Egy konnektor nagyon kifelé mozog a helyéről, nincs villanyszerelő ismerősöm és találomra a netről akarok nézni, ha találok felhívom telefonon és elhívom megcsináltatni.
De vajon, honnan fogom majd tudni, hogy tényleg villanyszerelő az úr?
Annyi zsiványság van a világon, hogy egy átlag ember is vehet magának nagy táskát szerszámokkal és kiadja magát villanyszerelőnek, meghirdeti magát, közben nem is az , nincs végzettsége, egy cseppet sem ért a villanyszereléshez, csak azt mondja az, hogy pénzért megnézze az emberek dolgait.
Persze, én is így hirdetem magam, csak én orvosként. Beszereztem egy orvosi táskát, meg nyomtattam recepttömböt. Remélem érted az iróniát.
Hülye!
megnézed a szerszámát...nem azt!
a csavarhúzóit, ha bauhaus-os 3000 ft-os gagyi készlet, elküldöd, ha márkás drága ipari minőségű Würth, Facom, Gedore, Felo stb akkor iparos...:)
Egyenruha, számla adás – ezek alap dolgok.
Én évek óta a Villanyosztagot ajánlom mindenkinek. Nagyon korrektek és megbíthatók. Ez manapság ritkaság (sajnos).
www.villanyosztag.hu
A honlapon bővebb infó is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!