Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ágyi poloskát behozhattuk?

Ágyi poloskát behozhattuk?

Figyelt kérdés
Férjemmel vettünk egy ágyat, de amint takarítottam az udvaron, láttam rajta egy poloskát. Természetesen nem hozzuk be az ágyat. Egy raktárban volt nem tudom mennyi ideig. Úgy hogy cipelèy közben ugye magához érintette az ágyat a férjem,rá mehetett a ruhájára,vagy azok csak alvó emberre mennek? Van egy két éves kislányom, a gondolattól is kiráz a hideg hogy a ruhával esetleg már behozta és itt van a lakásba.
2019. ápr. 8. 14:56
 1/6 anonim válasza:
Sajnos simán bevihette a ruhával. :(
2019. ápr. 8. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Milyen poloska? Az ágyi poloska nagyon pici, nem fogod szemmel észrevenni, csak abból, hogy jól összecsip benneteket. Igen, simán be lehet hozni használt bútorral. De szerintem te csak megláttál egy sima kerti poloskát, az midenhol van, nem csíp meg és nem fog befészkelni a lakásba, akkor se ha véletlen bekerülne egy. A ruháján nem valószínű, hogy megragadt volna ágyi poloska, azért ennyire nem kell parázni.
2019. ápr. 8. 15:09
 3/6 piroska és a farkas ***** válasza:
82%
Az àgyi poloska akkora, mint egy màkszem. Ha olyat làttál, akkor bevihetted, de ha " sima" poloskàt, akkor attól nem kell ennyire tartani. Ha van hely, ahol tàrolni tudjàtok a bútort, érdemes egy szakembert kihívni, h lekezelje, de lehet, h azt fogja mondani, h felesleges, miutàn átnézte.
2019. ápr. 8. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Az ágyi poloskát csak úgy nem látod meg mert az nagyon kicsi! Azt általában hazavinni szokták más ágyból pl hotel, hostel stb. Fertőzött helyről viszi haza az ember a ruhái közt. Az éjjel aktív mikor alszotok, reggelre veszed észre a csípés nyomokat. Az ágy és környékén él, nappal rejtőzik a függönyven is szeret rejtőzni a hálóban. De nem

látní őket csak éjjel aktív.

2019. ápr. 8. 15:14
 5/6 anonim válasza:
Hogy nézett ki? Egyszer én is megijedtem, hogy poloskánk van, mert az ágyneműtartóban találtam bogarat. Kiderül, hogy csak dohány bogár.
2019. ápr. 8. 15:16
 6/6 anonim válasza:

Én kétszer találkoztam olyan poloskával a házban, amit valószínűleg én hozhattam be, nyilván nem szándékosan.

1.: Amikor a kint kiteregetett ágyneműt véletlenül kirázás nélkül hoztam be a házba...

2.: ez ruhával kerülhetett be, mert amikor előkaptam a porszívót, ott volt a csövön. A porszívót a mosókonyhában tároljuk.

2019. ápr. 8. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!