Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 180x190 centis ágy egy 193cm-e...

180x190 centis ágy egy 193cm-es fiúnak és egy 165cm-es lánynak túl kicsi szerintetek?

Figyelt kérdés

Az ágyamat kb. Egy éve kaptam, úgyhogy biztos nem szeretném még lecserélni és a barátommal olyan féléve vagyunk együtt. Szeretnénk most már együtt aludni nálunk. Csak kicsit aggódom, hogy mennyire lesz neki kényelmes az ágy, így hogy ő 193 centi magas és az ágy csak 190 hosszú.

A szélességgel nem lesz baj szerintem, mert vékonyak vagyunk mindketten.

Szerintetek?

21L

2019. márc. 31. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit behúzza a lábát, és no problemo
2019. márc. 31. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlóban pont elfér
2019. márc. 31. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer adott már az ágy, akkor emiatt ne rohanjál másikat venni, amúgy viszont a 2m hosszú ágy a minimum egy fiúnál, ha új ágyat vesztek egyszer. És semmiképp ne legyen ágytámla a végeken, vagy fal, szekrény, mert sok ember kinyújtott kézzel elnyúlva alszik (úgy már lesz vagy 2 és fél méter) nem összegömbölyödve, mint mínuszban a macska, meg a lábfeje is le fog lógni. Gondolhatod, hogy nem közvetlen a falnál fog kezdődni a feje búbja, de még ha ott is kezdődne, akkor is lelógna a lába. Elalszik egy fiú rövidebb ágyon, nem gond, csak támla ne legyen a végén, azt le kell szerelni. Némelyik ágyról nem lekapható, mert egyben összetartó elem, ott gondoskodni kell új, alacsonyabb összetartó elemről. Persze lehet rövidebb, ágytámlás ágyban is aludni évekig, de előbb-utóbb megőrül tőle az ember, azt akkorát rúg bele, hogy letörik... (családban volt rá eset.) Persze azt is lehet, hogy ő átlóban fekszik, te meg csak elférsz valahogy.
2019. márc. 31. 21:07
 4/10 anonim válasza:
Igen.
2019. márc. 31. 21:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat. Lehet hülyeség idegeskednem ezen és örülni fog hogy velem alszik, de azért tényleg nem akarom, hogy a lába lent lógjon, a szinte új ágyamon..áhhhh
2019. márc. 31. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy az ágy végén lelóghasson az ember lába. Ha ez így van, akkor minden OK. Ha nem, akkor azért az hosszú távon kényelmetlen. Nekem volt ilyen ágyam. A délutáni, elnyúlós, hanyatt fekvős alvásoknál volt, hogy feltettem a lábam a végénél levő támlára, hogy ne érezzem, hogy be vagyok szorítva.
2019. márc. 31. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
190cm magas vagyok (42F), én sokkal jobban szeretem, ha lelóg az ágy végén a lábam, kényelmesebb.
2019. ápr. 1. 07:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretitek, ha lelóg a lábatok? Nekeme ez olyan fura. Énazt szeretem, ha tudom, hogy még van vagy 10 cm az ágy végéig.
2019. ápr. 1. 10:03
 9/10 A kérdező kommentje:

És nincsen hálistennek a végén támla így majd letudja lógatni. Csak a fejünknél van támla, de leszerelhető, ha őt idegesítené. Engem nem zavart eddig sosem.

Mert előtte olyan ágyam volt, hogy beépített szekrényes, úgyhogy ha kinyújtottam volna a kezem lelöktem volna a szekrényemen lévő dolgokat:D

2019. ápr. 1. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát úgy össze lesztek gabalyodva, hogy azt se tudjátok hol kezdődik és folytatódik a saját testetek. :D Emiatt ne aggódj. A fiút is csak az fogja érdekelni, hogy végre együtt alszotok. Kb az sem számítana, ha a földön aludnátok.

Ne stresszelj rajta. Az emberek amúgy sem úgy fekszenek az ágyban, mint egy darab szög. hanem összekuporodva, behajlított végtagokkal.

2019. ápr. 3. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!