180x190 centis ágy egy 193cm-es fiúnak és egy 165cm-es lánynak túl kicsi szerintetek?
Az ágyamat kb. Egy éve kaptam, úgyhogy biztos nem szeretném még lecserélni és a barátommal olyan féléve vagyunk együtt. Szeretnénk most már együtt aludni nálunk. Csak kicsit aggódom, hogy mennyire lesz neki kényelmes az ágy, így hogy ő 193 centi magas és az ágy csak 190 hosszú.
A szélességgel nem lesz baj szerintem, mert vékonyak vagyunk mindketten.
Szerintetek?
21L
És nincsen hálistennek a végén támla így majd letudja lógatni. Csak a fejünknél van támla, de leszerelhető, ha őt idegesítené. Engem nem zavart eddig sosem.
Mert előtte olyan ágyam volt, hogy beépített szekrényes, úgyhogy ha kinyújtottam volna a kezem lelöktem volna a szekrényemen lévő dolgokat:D
Hát úgy össze lesztek gabalyodva, hogy azt se tudjátok hol kezdődik és folytatódik a saját testetek. :D Emiatt ne aggódj. A fiút is csak az fogja érdekelni, hogy végre együtt alszotok. Kb az sem számítana, ha a földön aludnátok.
Ne stresszelj rajta. Az emberek amúgy sem úgy fekszenek az ágyban, mint egy darab szög. hanem összekuporodva, behajlított végtagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!