Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van ennyire megnehezítve...

Miért van ennyire megnehezítve a veszélyes hulladék gyűjtése? Miért nem lehet ugyanúgy megszervezni, mint a lomtalanítást?

Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 15:29
 1/8 anonymousreview60 ***** válasza:
64%
A lomtalanításkor - legalábbis Budapesten - körzetenként szokott lenni egy-egy pont, ahová a festék, sav, lúg és egyéb veszélyes anyag leadható. Év közben ugyanezek a hulladékudvarban lehet ezeket leadni: [link]
2019. márc. 11. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is tudom, de a szállítás sokaknak gondot jelent. Pl. régi tévék, számítógépek, 20 l-es festékek stb. Vannak emberek, akiknek nincs autójuk, bizonyos dolgokat pedig nem szívesen teszünk be egy személyautóba.
2019. márc. 11. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Ide jutottunk.Vigyázzunk,óvjuk a környezetünket !

Adlernek is csak a szája jár .Ne csak külföldön papoljon dolgokról,jó lenne ha ide haza is tenne valami kézen foghatót .Nem véletlen vannak az út mellé kidobott készülékek,és ezernyi féle dolog,amit még lomtalanitáskor sem visznek el .

2019. márc. 11. 17:45
 4/8 anonymousreview60 ***** válasza:
Ahol veszed az új tévét, át kell vegyék a régit.
2019. márc. 11. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Házhoz szállítás esetén tényleg elviszik (nem mindig ingyen), más esetben viszont marad a szállítás. Az egyéb cuccok, vegyi anyagok stb. megint csak ránk maradnak, rakjuk be őket a személyautóba, akinek nincs, vegye a hátára? Mióta megszűntek a szelektív szigetek, csak a műanyaghoz és a papírhoz van kuka, az üveghez nincs. Azt megint el kell hurcolni valahova.
2019. márc. 11. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező,nem csak te vagy bajban,nekem is van veszélyes hulladék problémám,például 200 kg régi permetszerek.Saját városomban nem tudom leadni sehol,másik város cége nem válaszolt az email-re, aztán volt egy cikk amiben utána tudtam járni ki az akit ilyenkor értesíteni kell,hát már 5 éve lezárták ezt a gyűjtési dolgot,de még hozzá tehetem ha leírom miből mennyi van,na én meg nem fogdostam át mégegyszer a rengeteg féle ismert és ismeretlen permetszert,lemértem kilóra,a legtöbb nevet felírtam sorba,ez se volt elég,hagytam,most még felhívok egy-két céget hátha sikerül,ráadásul még nekem kell fizetni kg-ként amiről én nem is tehetek hogy megörököltem.

KÉRDEZNÉM A KEDVES EMBEREKET HOGY ILYENKOR MI A TEENDŐ?CSINÁLJAM AZT MINT MÁSOK, ÖNTSEM KI A FÖLDRE VAGY A LEFOLYÓBA?SZENNYEZZEM A KÖRNYEZETEM?

HOL VANNAK ILYENKOR AZ ERRE SZAKOSODOTT EMBEREK AKIKNEK EBBEN SEGÍTENIE KELLENE???????

2019. márc. 11. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző:

Volt egy ilyen akció, szerintem írhatnál a területileg illetékesnek egy e-mailt, hogy tudnak-e esetleg folytatásról, vagy ha nem, akkor mi lenne a teendő.

[link]

2019. márc. 15. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia,erről beszéltem.
2019. márc. 17. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!