Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bécsbe kiköltözés?

Ketri kérdése:

Bécsbe kiköltözés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Idén végzem a gimnáziummal. Amint leérettségiztem szeretnék kiköltözni Bécsbe, és ehhez egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól,akik végig járták ugyan ezt a cipöt. Lenne pár kérdésem. Tudna valaki segíteni esetleg ezekben a kérdésekben, és egy privát üzit dobni? Köszi

2019. febr. 27. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát... Egy èretségivel ez nagyon nehéz mutatvány lesz. 18-19 èvesen inkább maradj otthon a seggeden.
2019. febr. 27. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 8 éve él kint...

Elsőre: Csak akkor indulj el,ha igen jól megy a német nyelv(hidd el,akkor is alig értesz majd valamit).

Kezdésnek én azt javaslom,(mint anno a gyereknek is)hogy a hegyekben,egy hüttében kezdj,ott a téli pár hónapban megismerheted a szokásokat,megtanulod(úgy~ahogy) a nyelvet,megtanulsz önállóan élni.

Ha "bejön",-visszamehetsz,és kereshetsz munkát,ha nem,itthon maradsz.

2019. febr. 27. 21:29
 3/6 anonim válasza:
Szia! Túl sokat nem írtál magadról, ami adna egy kis támpontot. Tanulni mennél vagy dolgozni? Sima érettségivel mennél ki? Szakmád van valami? Nyelvtudásod milyen? Amúgy a második válaszoló véleményét osztom: először munkátt nézz magadnak és érdemes egy kisebb helyen kezdeni szezonmunkával. Sok munkahely pl szálloda kínál úgy munkát, hogy ellátást és szállást is ad. Ha van valaki ismeretségi körben aki így dolgozik kint, ő is tud esetleg segíteni. Ha ez bejön, stabil lesz a nyelvtudásod akkor érdemes továbblépni. De ha profi a némettudásod, van valami jó szakmád-gyakorlatod, akkor megint más a helyzet.
2019. febr. 28. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Már 12 éve tanulom a németet 1. korom óta. Régen jártam ki rendszeresen hetekre bécsbe. Jól beszélem a nyelvet. Megértem amit mondanak legtöbbször, de persze van amikor nem. Arra gondoltam hogy szeretnék 1 évet kint dolgozni, ameddig biztos nem vagyok a német tudásommal. Mert ami igaz az igaz... padban nem ugyan olyan a német nyelv. Sima érettségi, sajnos nem szakmás. Mindenképpen dolgozni szeretnék.
2019. febr. 28. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok...

Ha vendéglátásban gondolkodsz,keresd meg Norbit,nagyon korrekt,hát ha tudna segíteni munka ügyben...

Heil jobfinder.

2019. febr. 28. 21:15
 6/6 anonim válasza:
100%
3. vagyok. Ez így alapnak egyáltalán nem rossz és érződik, hogy normálisan tervezel, két lábbal állsz a földön. Írok Neked privátot, hátha tudok egy-két tippel segíteni.
2019. márc. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!