Életkezdési támogatásnak szerintetek tényleg odaadják a 10 milliót közmunkásnak is?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 23:00
1/7 anonim válasza:
Nem,mert hitelképesnek kell lenni,50 ezret ki kell pengetni minden hónapban.Valószínűleg a közmunka nem minősül munkaviszonynak ,abból is kell 3 év folytonos.
2/7 anonim válasza:
Ezt megint úgy találták ki, hogy az igazán rászorulók ne kaphassanak semmit.
"...akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."
/Lázár János/
4/7 A kérdező kommentje:
De én ezt kétlem... :-(
2019. febr. 24. 09:10
5/7 anonim válasza:
És ismételten, aki nem potyogtatja a pulyákat az nem kap semmit...
6/7 A kérdező kommentje:
De ha potyogtatás van csak munka nincs?
2019. febr. 24. 20:43
7/7 anonim válasza:
Pont ez az, munka nincs, nincs miből megélni, de gyerek az jöhet, majd eltartja az állam. Nem értem, hogy emberek, hogy nem érzik magukra nézve gáznak ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!