Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Rugós matrac...

Melyik a jobb? Rugós matrac vagy szivacs?

Figyelt kérdés

Mindennapi alvásra és nappali "kanapénak" is lenne használva az ágy. Mit gondoltok melyik alkalmasabb erre a célra? Vagy esetleg valakinek tapasztaltok?

Egyben kérdezném, hogy mit gondoltok az IKEA-s bútorokról? (És pl. az ott található matracokról/szivacsokról?)

Előre is köszönöm :)

2019. febr. 23. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
teljesen értelmetlen a kérdés, mert valakinek a szivacs jön be, van akinek a rugós matrac. Nekem a szivacs, gondolom ettől most okosabb lettél.
2019. febr. 23. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szalmazsák.
2019. febr. 23. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy amin jó ülni, az jó is lesz feküdni. Mindkèt fajta jó lehet. Alvásra a megfelelő matracot fekvèssel, próbával tudod kiválasztani; a választèk hatalmas. Egy kanapè kemènysègèben, kènyelmèben, komfortosságban mindenkèpp alulmarad ès nincs annyi választèkod sem.

Próba nèlkül nem lehet matracot venni!

Szivacs matrac sűrűsège adja az èlettertamát.

2019. febr. 23. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan kanapéágyat válassz, amelyikben van gerincvédő zóna, és állandó alvásra ajánlja a gyártó. Ha esetleg ennek ellenére keménynek találod, érdemes egy vékonyabb matracvédőt (memóriahabosat, pl.) rátenni. Érdemes picit több pénzt rászánni, mert jó esetben évekig fogjátok használni. Ajánlom a cardót vagy a szenzát. Keress rá. Az ikea matracok biztosan jók, ha normál ágyról van szó, a kanapéágyaikban nem vagyok biztos, hogy rendszeres alvásra vannak kitalálva.
2019. febr. 23. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Ha valaki emlékszik a szezlonyra,vagy a rugós heverőkre ,azok még mindig alkalmasak a kényelmes fekvésre .

Legyen az bármilyen szivacs matrac ,bizony fele annyi idő után megadja magát .

De hát ez érthető is.Fogyasztói társadalmat élünk.

Mennél előbb vegyél másikat .

Ez már minden használati termékre vonatkozik .

2019. febr. 23. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Rugos. Nekem szivacs van, ikeas, nem volt olcso, most 6 eves, de a kozepe mar teljesen be van suppedve.
2019. febr. 23. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szivacsost nem engednék be a házamba. Kemények, kényelmetlenek.

De persze, másnak lehet más igénye.

Rugósból is létezik kemény, a vastag rugósok hosszú élettartamúak, kibírják, ha két mázsán felüli ember kefél rajtuk, viszont normál testsúlyúaknak kemények.

Az IKEÁ-s bútorokról még csak rosszat olvastam itt az oldalon.

2019. febr. 24. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!