Hogyan szedjem le a duplafalu ragasztot a falrol?
karacsonykor tettem fel a falra girlandokat duplafalu ragasztoval.igen,mostmar rajottem rosszotlet volt.Leszedtem a girlandokat de a ragaszto ottmaradt
hogy szedjem le vagy mivel takarjam el?hallottam hogy nem lehet leszedni a falrol de mitcsinaljak vele?
Beszívja a fal, aztán még az új festéken is átüt. Lehet kaparni + javítani (glettel)
Kérdező, megne próbáld!
Inkább ecsettel vizezd be párszor, hátha feloldja kicsit és próbáld meg Viledás "dróttal" ami inox és abszolút nem karcolol-leszedni!
No végre! - a #5-ös kommentelő megadta a konkrét választ!
AAdíg, amíg el nem árulod, milyen a falad, nincs megbízható válasz!
A 3/6-os kérdésére válaszolva:
FILCTOLL ÉS ZSÍRKRÉTA NYOMAINAK ELTÜNTETÉSE • Tegyen WD-40-et a foltokra, majd itassa fel tiszta ruhával! A WD-40 nem károsítja a festéket és a tapéták többségét. (A szövet és más, különleges falburkolatoknál először próbálja ki a szert az anyag valamely nem feltűnő részén!) A szer a bútorokról és más berendezési tárgyakról is eltávolítja a filctoll és a zsírkréta nyomait. Az efféle nyomok ellen megpróbálkozhat fogkrémmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!