Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szedjem le a duplafalu...

Golyoliba kérdése:

Hogyan szedjem le a duplafalu ragasztot a falrol?

Figyelt kérdés

karacsonykor tettem fel a falra girlandokat duplafalu ragasztoval.igen,mostmar rajottem rosszotlet volt.Leszedtem a girlandokat de a ragaszto ottmaradt

hogy szedjem le vagy mivel takarjam el?hallottam hogy nem lehet leszedni a falrol de mitcsinaljak vele?

2019. jan. 26. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
radírral próbáld meg vagy ugyanazzal a kétoldalú ragasztóval hengergess össze egy adagot és azzal gurgulázzál a falon :)
2019. jan. 26. 23:37
 2/8 Ágh Ferenc ***** válasza:
Ha elég stabil a fal festése, akkor próbálkozhatsz WD-40-el is! Nézd meg egy kevésbé látható helyen, mennyire látszik a nyoma és ha nem foltosodik, akkor megpróbálhatod óvatosan a szélektől kezdve a WD-40-et aláfújva leszedni!
2019. jan. 27. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:
...és a WD-40-et utána mivel szeded le okostojás? :D
2019. jan. 27. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Beszívja a fal, aztán még az új festéken is átüt. Lehet kaparni + javítani (glettel)

Kérdező, megne próbáld!

Inkább ecsettel vizezd be párszor, hátha feloldja kicsit és próbáld meg Viledás "dróttal" ami inox és abszolút nem karcolol-leszedni!

2019. jan. 27. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Tapétás a fal vagy festett?
2019. jan. 27. 05:26
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

No végre! - a #5-ös kommentelő megadta a konkrét választ!

AAdíg, amíg el nem árulod, milyen a falad, nincs megbízható válasz!

2019. jan. 27. 08:05
 7/8 Ágh Ferenc ***** válasza:

A 3/6-os kérdésére válaszolva:

FILCTOLL ÉS ZSÍRKRÉTA NYOMAINAK ELTÜNTETÉSE • Tegyen WD-40-et a foltokra, majd itassa fel tiszta ruhával! A WD-40 nem károsítja a festéket és a tapéták többségét. (A szövet és más, különleges falburkolatoknál először próbálja ki a szert az anyag valamely nem feltűnő részén!) A szer a bútorokról és más berendezési tárgyakról is eltávolítja a filctoll és a zsírkréta nyomait. Az efféle nyomok ellen megpróbálkozhat fogkrémmel

2019. febr. 18. 21:56
 8/8 Ágh Ferenc ***** válasza:
Bocs 3/7-esre!
2019. febr. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!