Van egy hajdu villanybojlerem, levegős víz jön a csapból. Mi lehet a baj?
Tehát van egy hajdu 120 literes bojler, nagyon pörög a villanyóránk miatta és a család többi tagjának vízhasználata miatt, ezért jött egy zseniális ötletem, hogy áramtalanítom, aztán elzárom a bemenő hidegvízet...
Itt ért a bilibe az ujjam, mivel így egy csepp melegvíz nem jött :(
Nade mióta ezt a mutatványt kiviteleztem, azóta alig folyik a víz, és erősen buborékosan jön, sokkal kisebb nyomással, mint a megszokott...
A vízcsapot megnyitottam..
Mi lehet a gond?
Amúgy 4 hónapos a bojler.
Ne akarj többet kifolyatni mint amennyit bele engedsz .
De lehet hogy a viz csappal is gond lehet,kinyitás után sem enged át rendesen
Részedről megbukott a mutatvány .
Ha bojler fűtőszála fűt,a villanyóra nem szokott cammogni .
A hőfokot ne tekerd 50 fölé,ha azt szeretnéd ne legyen gyorsan vízköves a bojler .
Megoldódott, kibugyogta magát aztán rendbejött...
Így csak áramtalanítom reggel, és csak este lesz áram alatt, sajnos éjszakai áramra egyelőre nincs lehetőség, kislányom meg annyit pacsál, hogy 3 hónap alatt most télen 110ezer ment el villanyra...
Nos mégsem oldódott meg, csak barátnőm azt hitte és ezt kommunikálta felém... Ugyan úgy bugyborékol, valamint a bojler alatt a kijövő melegvízcsőnek és csapnak hangja van...
Akkor mi lehet a baja?
Valamint a víznyomás sem kielégítő, eddig úgy jött a víz a melegvíz csapból mint a hidegvíz, most a meleg épphogy csak folydogál.
Az első már leírta. Hiába tekerted el, valoszinuleg nem nyitott ki a bemenő csapod. Esetleg mert az utkozoje ami mozdítja a golyós szerkezetet vagy a csavar el van torve. Vagy csak nem tudod hogyan kell kinyitni. Esetleg masik csapot is elzártál, mondjuk a melegviz oldalit.
Legroszabb esetben meg a melegvizes szakaszon van egy jó nagy csőtörésed,de kétlem . Mindenesetre így csak tippelgetünk. Hívj szakembert ha nem jossz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!