Győrről mi a véleményetek?

Itt annyi munka van hogy csak az nem dolgozik aki nem akar. A tömegközlekedés itt Európában a legrosszabb. Környékbeli falvakat felejtsd el ha csak nincs felesleges 50-60 millió forintod és fel tudsz korábban kelni 1-2 órával a dugók miatt.
Nádorváros, Révfalu a legjobb városrész, de a kései panelek is egészen élhetőek (már amelyik be van hőszigetelve), ilyet rengeteget találsz Marcal II-ön. Parkolás szinte mindenhol gond.

Marcal 1-2 eleg jo hely kozlekedest tekintve.
innen barmerre elmesz busszal Szabadhegyet leaszamitva.
szuletesileg Csanaki vagyok,gyerekkorom java reszet Gyirmoton toltottem.ha egyszer raszanjuk magunkat,hogy csaladiba menjunk akkor ezek kozul valasztunk.helyi jaratos buszok mennek,viszonylag gyakran.
milyen vegzettseged van?milyen munkat kepzelsz el magadnak?ingatlant vasarolnal vagy berelnel?
eleg huzosak az ingatlan arak.
a munka meg...ha nincs gyerek akkor valogathatsz.osztrakokhoz siman kijarsz naponta dolgozni ha epp arra vagynal.ha gyerek van es esetleg no is vagy,akkor mar huzosabb.
En mar honapok ota keresek olyan allast ami nem reggel 6-14 ig van,nem kell delutan es ejszaka menni,nincs allando hetvege,nem gond a 3 gyerek miatti viszonylag gyakori tappenz.
mar nem erdekel az sem ha nem a vegzettsegemnek megfelelo munka lenne,siman elmennek gyarba is par evig,amig a pici is nagyobb lesz.de sehol nincs kismama barat muszak.ahol van,ott kihalasos alapon megy a bejutas.
En szemely szerint szeretek Gyorben elni.

Szerintem az egész csak attól függ, milyen végzettséged van.
Ha ipari területen dolgoznál, akkor Gyárváros vagy Szentiván a nyerő, az egyetemhez közel Révfalu, Sziget és a Belváros van, ha árufeltöltőként helyezkednél el, akkor lényegében tökmindegy. Csanak és Szabadhegy a városon kívül dolgozóknak praktikus, jó az összeköttetésük az M1-gyel.
Sziget, Újváros és Gyárváros egy része sötét hírű, illetve "lent" a Bán Aladár utca is kerülendő.
Marcal 1-2 nekem nagyon zsúfolt, tipikus panelváros, az ott lakók viszont szeretik amennyire tudom, minden van helyben. Ady- és Nádorvárosban sok a zöldterület és vannak családi házak, de úgy igazán nincs munkahely.
Szerintem nézz ki munkahelyet, hobbit meg iskolát a gyerekeknek, aztán ez alapján válassz inkább lokációt, napi órákat nyerhetsz az utazáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!