Ceruzával írt szöveget mivel lehet lefújni, hogy ne legyen baja? Valamilyen lakkal talán?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 19:27
2/10 anonim válasza:
Művészellátóban lehet kapni fixáló lakkot erre a célra.
3/10 anonim válasza:
Sima szintelen hajlakkal fújtuk anno
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Papírra írt szövegről van szó.
De a hajlakkal nem vált törékennyé a papír?
2018. dec. 31. 21:08
5/10 anonim válasza:
Papíron fixálóval, aztán tedd be egy képkeretbe!
6/10 anonim válasza:
Milyen "baj" ellen akarod megvédeni?
7/10 A kérdező kommentje:
6.
Mindentől. Mert a ceruza maszatolódik is, ha megfogják, bele lehet radírozni is -akármiért-, vagy el is szakadhat ott, ahol erősebben rá volt nyomva a ceruza.
De lehet más is, amire még nem gondoltam.
2018. dec. 31. 22:23
8/10 anonim válasza:
"Mindentől. ......De lehet más is, amire még nem gondoltam." Világos. Nem gondoltad te magad sem át. Igy ne várj normális választ!
9/10 A kérdező kommentje:
8
Hogy ne várhatnék attól, aki már védte a ceruza írását és valami mástól, mint amire én eddig gondoltam.
Azért Boldog Újévet kívánok!
2018. dec. 31. 23:17
10/10 anonim válasza:
Nem valt torekennye a papir, keveset fujtunk ra es többször miutan megszaradt az előző réteg vagy 3x 4x is fujtunk ra , 16 eve annak kb es mindig eredeti allapotban megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!