Mivel tudom tisztítani a kerámai alföldi wc-t?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy domestossal??
Azt hallottam, hogy a kerámiát nem szabad domestossal tisztítani, mivel tönkreteszi.
De az a legjobb wc tisztításra.
Tulajdonképpen szaniter alapú wc.
Lehet domestossal??
2010. jún. 28. 15:27
1/4 anonim válasza:
Nekem is Alföldi kerámia WC-m van, nem vettem észre, hogy a Domestos kárt tett volna a felületén. Igaz, nem folyamatosan azt használom, ha elfogy, és találok másikat, olcsóbban, azt veszem meg. ( LIDL, ALDI termékek)
2/4 anonim válasza:
Én 20%-os ecettel szoktam.
Régen domestost használtam és attól sem volt/lett semmi baja. Az ecet viszont sokkal olcsóbb és a szaga is hamarabb eltűnik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választokat, azért annak örülök, hogy a domestos nem fog benne kárt tenni.
2010. jún. 28. 16:35
4/4 anonim válasza:
hypó, amúgy az összes WC kerámia
mi néha sósavat is öntünk a színezett alföldi sloziba és még semmi baja nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!