Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Számotokra mennyi az ideális...

Számotokra mennyi az ideális hőmérséklet otthon, családi ill. panel házban?

Figyelt kérdés

2018. dec. 8. 10:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
21-2 fokkal már ki vagyok békülve. Nagyon szeretem a meleget, de a kedvező fűtésszámlát is. Ebben sikerült megalkudnom. Felöltözök, ha pihenek, betakarózok, jó így.
2018. dec. 8. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Télen, felöltözve 17-20 fok (számít, hogy mennyire vagyok fáradt, süt-e a nap, ülök vagy mozgok, éjjel, lefekvés előtt kell a legmelegebb és felkelés után, illetve napközben elég hűvösebb, ez nekem elég jól passzol a vezérelt árammal fűtéshez), nyáron pár fokkal többet is jól viselek, de eleve melegebb van, nincs klímám s kevesebb ruhát is viselek. De eleve jobban bírom a meleget nyáron, megszokom egy kicsit. Télen sokszor már a 19 fok is borzalmasan sok, de a 21 szinte mindig, míg nyáron 25 fokig sem szenvedek, ha nem is ideális számomra az ennyire meleg.
2018. dec. 8. 23:34
 13/19 zsotli83 válasza:
14%
o persze 14 fok. hűtőházban. a sok csóró megmagyarázza hogy szereti a hideget közben meg nincs pénze fűtésre.
2018. dec. 9. 07:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyilván van, aki szereti a hideget, miért ne? Aki egész éjjelre kinyitja az ablakot télen (sokaktól hallottam már, nem értem, de úgy látszik, van, aki alváskor hidegre vágyik), annál kétlem, hogy anyagi okok vannak, hiszen akkor nem nyitná ki és kész...

Van, aki nyáron hűt 15 fokra, pedig az neki komoly költség. Úgyhogy ezek ilyen egyéni furaságok.

Amikor nem volt pénzem, 8 fokban laktam egy ideig, de sosem állítottam, hogy azt szeretem. Nem, 16 alatt nekem nem annyira jó, de 17-18 a legalacsonyabb ideális hőmérsékletem. Én egy kevésbé fázós, de még egész normál ember vagyok.

2018. dec. 9. 11:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem érzem csórónak magamat, mert inkább a hűvösebbet szeretem. Nem húzok fel 3 pulóvert és 5 zoknit pluszban, nekem egyszerűen nem esik jól a melegebb lakás, ilyen a hőérzetem.
2018. dec. 9. 15:55
 16/19 anonim válasza:

Nekem a 25 fok az ideális de van hogy kapok fel magamra meg valami melegebbet mert fazom. :-)

Sajna én fazos vagyok

2018. dec. 14. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Napközben 20 fok, fürdőszoba általában 20 fok, de a zuhanyzás idejére 23-24 fokra emeljük.

Hálószoba 16, max.18 fok. De a 18 fok már egy kissé meleg.

Nálunk télen is billenőre van nyitva a hálószobában az ablak. Különben nem tudnék aludni, mert hamar elfogy az oxigén.

2018. dec. 15. 07:54
 18/19 anonim válasza:

Családi házban élünk.

Amikor senki sincs otthon és éjszaka 18,5 celsius, amikor otthon vagyunk (és ébren :) 21,5 celsius van beállítva.

A digitális termosztát +/- 0,5 celsiussal tartja a beállított hőmérsékletet.

2018. dec. 15. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Az idealis homerseklet 21-22 fok.
2018. dec. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!