A csiriz alkalmas arra, hogy a befőttesüvegen megtartsa a sót/kristáycukrot, vagy túl gyenge? Karácsonyi mécses lenne belőle.
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 20:10
1/1 anonim válasza:
Minek csiriz??- csak ronda lesz, éppen a csillogás tünik el miatta.
Az üveget benedvesíted, beleforgatod sóba és megszárítod. A lényeg, hoyg az üveg ne vizes, csak éppen nyirkos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!