Fedőmatrac vásárlás megéri-e?
Üdv mindenkinek
Valakinek a bírtákban van a linkben szereplő fedő matrac??? és mi a véleménye róla, 4,5 cm elég,és igaz azok az állítsok, hogy jó alvást, és derékfájással szenvedőknek jó tesz.
El olvastam az oldalon természetesen az értékeléseket, de több embertől szeretnék vissza jelzést
Segítséget köszönöm szépen.
Nem jó. Dormeo tapasztalatokat olvass, nagyon sokan elégedetlenek a márkával, vackot gyárt drágán, csak jól reklámozza.
A fedőmatrac a gödröket nem tünteti el, arra jó, hogy rátedd a túl kemény matracra hogy puhább legyen a felület.
Attól függ, mire akarod rátenni. Önmagában ez 4,5cm-es fedőmatrac nem tesz csodát.
Nekem volt ennek az elődje, illetve most lerendeltem a Hero-t is. Egy kanapéra szoktam rátenni, amelyiknek még csak minimálisan egyenetlen a fekvőfelülete. Viszont ha már durván ki lenne ülve/feküdve a felület, akkor ezen ez már nem segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!