Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérlet vidéken szinte...

Albérlet vidéken szinte ingyen vagy Bp-en rengeteg pénzért?

Figyelt kérdés

Lehetőségünk lenne vidékre költözni ismerős házába szinte ingyen.(Bp.-től 35 km)

Vagy maradunk Bp.-en albérletben úgy,hogy szinte az alapvető dolgokra sem marad pénzünk.Vidéken tudnánk gyűjteni saját lakásra de sokkal rosszabb a körülmény is és a ház állapota is,szinte mindenben lejjebb kéne adnunk.De úgy félre tudnánk tenni egy kis pénzt havonta.Megérné vidékre költözni?(2 gyermekem is van)

2010. jún. 26. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én Budapesten belül keresnék olcsó megoldást, mert van. De ha mindenáron gyűjtenetek kell, akkor menjetek vidékre, feltéve hogy nem egészségtelen az a ház.
2010. jún. 26. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom szinte ingyen valami eldugott kis falucskában, vagy tanyán lenne ház, azt semmiképp nem választanám.
2010. jún. 26. 11:10
 3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ha vidéken vagytok, tudtok spórolni egy saját házra, de az is biztosan sok idő lenne! Gondolj bele, mennyibe kerül egy saját ház, és mennyi ideig kéne gyűjteni rá! Szerintem maradjatok Bp.-n, esetleg keressetek egy olcsóbb lakást!
2010. jún. 27. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem eldugott faluban lenne a ház,elég jó kis község csak maga a ház nem jó! Tudom milyen drága egy ház vagy lakás de 2-3 millió önerővel már tudnánk lépni saját lakás felé és ennyit kb.3 év alatt megspórolnánk.Az albérletben Bp.-en pedig ennyit "dobnánk ki" 2-3 év alatt és sosem lenne sajátunk!Ezért valószínű, hogy a vidéket választjuk.Valahogy csak kibírunk 2-3 évet...:(
2010. jún. 27. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!