Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet neten térképen...

Hol lehet neten térképen megnézni helyrajzi szám alapján, hogy pontosan hol is van egy autószerelő műhely? Csak a helyrajzi számot tudom.

Figyelt kérdés
2018. nov. 12. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A települést tudod? Anélkül lehetetlen.

Ha tudod melyik település, akkor

- ügyfélkapu

-- földhivatali szolgáltatások

--- ingatlan keresése

---- Hrsz. alapján

Kitöltöd, havi 20 db egyszerű lekérdezés ingyen van.

2018. nov. 13. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha nincs ügyfélkapu regisztrációd, és elegendő térképen látni, akkor: [link]

A megjelenő térkép kicsinyíthető, nagyítható, mozgatható.

A jobb alsó sarokban megjelennek a koordináták is, WGS, illetve EOV rendszerben.

Ha a WGS koordinátákat beírod a Google-Maps keresőmezőjébe, akkor ott is megjeleníthető; ha járt ott az autójuk, akkor utcaképen is megnézhető. (Googe-Mapsba ugyanolyan sorrendben, szintén tizedesponttal kell írni a WGS koordinátákat, azzal a különbséggel, hogy a két szám közé vesszőt kell írni.)

2018. nov. 13. 10:05
 3/5 ABCD9876 válasza:
MEPAR-on nem mutatja a helyrajzi számot, csak a blokk számát, az meg nem ugyanaz...
2023. szept. 19. 14:05
 4/5 anonim válasza:

én be akartam lépni de végül nem mertem,ezt írta ki:

Tájékoztatjuk, hogy a Földhivatal Online rendszerbe történő belépést követően Ön a Lechner Nonprofit Kft. elektronikus információs rendszerét használja.

A rendszer használata során a rendszerben végzett felhasználói tevékenységek rögzítésre, naplózásra kerülnek.

A rendszer jogosulatlan használata tilos, és büntetőjogi vagy polgárjogi felelősségre vonással jár.

A rendszer használata egyben a felhasználó előbbiekbe történő beleegyezését is jelenti.

ettől függetlenül lehet használni?vagy mit takar a jogosulatlan használat?Őstermelő vagyok,föld vásárlás céljából szeretném használni,pontosabban van egy blokk ahol már van földem de kis csíkokból áll az egész tömb és állítólag van benne csúszás is nem ott van az ültetvényem széle ahol a földem széle és amit most tervezek meg venni az is elvan csúszva.

olyan térkép lenne a jó ami mutassa az egész tömb felosztását helyrajziszámokkal és műhold képpel együtt amin látszanak a sorok is.Esetleg valaki tud ilyent?

okt. 1. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
E-közmű. De az sem pontos (jogi és természetbeni határokkal)
okt. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!