Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiből jönne ki a házbővítés?

Mennyiből jönne ki a házbővítés?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi a konyhánk, ezért egy kb. 2*5m-es helyiséggel akarjuk bővíteni.

Mennyire számoljunk, ha mindenből a legolcsóbbat vennénk?

A tetőt is most újítanánk, így gondolom az már jobban kijönne így anyagilag.

2010. jún. 25. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:
terv, engedély, statikus....utána lehet vásárolni
2010. jún. 25. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fél millió forintból jönne ki a házbővítés.
2010. jún. 25. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
fél millióból? kizártnak tartom, pláne tetőfelújítással
2010. jún. 25. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát ha félmillióból tényleg kijönne, akkor már kezdenénk is. Úgy tervezzük, hogy a tető kb. 1 millió.

Ha ehhez jönne még az a kb. 10 nm-es bővítés, akkor csak a költségvetés mennyi lenne?

2010. jún. 25. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma reggel olvastam pár leírást, amik egy-egy panel fürdőszoba belső felújítását (burkolat, szaniterek, világítás, fűtés) mutattak be, mindenhol egy millió körül volt az összköltség. Ehhez képest nektek alapozni, falazni is kell, ablakot kell venni, gondolom, az önmagában is elég nagy tétel... én 1.5-2 milliót mondanék rá. És még azt, hogy mérlegeljétek, mit vesztek meg, nem biztos, hogy a legolcsóbbal jöttök ki a legjobban (nagynénémék pl ablakokkal járták meg, 5 év után cserélni kellett - olcsóbb lett volna inkább előtte kicsit többet rászánni)
2010. jún. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!