Dekoráció ingyen!? Ötleteket, tippeket, trükköket szeretnék, amivel ingyen dekorálhatom a lakásom.
Szia, például préselj ki szép faleveleket, száríts vadvirágokat (vagy piacon nénik árulnak olcsón szárítani való virágokat), amiket felragaszthatsz a falra pici celluxszal, vagy egy kartonra ragasztva.
Esetleg vegyél színes fénymásolólapokat (kb 8 Ft/db), amiket kivághatsz különféle minták alapján, vagy ha feketét veszel, azokból ún. árnyképeket készíthetsz, ami elég divatos még most is. Vagy origamizhatsz is :virágok, állatok... (könyvtári könyvből tudsz dolgozni), és akár régi csomagolópapírokat is felhasználhatsz alapanyagként.
Kedves Kérdező
Ingyen nincs semmi. Az ötletem max újságpapír a falra. Vagy kidobott dolgokat felhasználni. A 200Ft milyen egység alapján érték méter,darab, m2 ?
Üdv. Zsolt
szia! jártadban keltedben figyeld a környéket egy-egy szép ág, ha tó közelébe mész buzogány, különböző nádbugák
egy padlóvázában, vagy akár egy érdekes üvegpalackban is
dekoratívak lehetnek.
építkezések előtt hatalmas sóderkupacokból válogathatsz
szebbnél szebb kavicsokat, tálba rendezve díszítenek. de a virágcserép földjét is takarhatod vele.
ismerősöktől, akik már jártak tengerparton kérhetsz pár
kagylót.
olvass a szalvétatechnikáról,biztos tetszeni fog és nem drága hobbi.
ha megtetszik mondjuk egy festmény reprodukciója,keretezd be, széles ecsettel kend át színtelen lakka, ha megszárad úgy néz ki, mint egy olajfestmény.
nyitott szemmel járj és biztosan találsz olyan dolgokat, amit bevihetsz a szobádba.
üdv.
Milyen színű a falad? Nálam fehér volt, vettem temperát és kifestettem. Jól nézett ki :)
Esetleg szerezz be szobanövényeket. Nekem most azok vannak, kaptam nagymamámtól pár cserepet, és ami tetszett, abból adott hajtást. Kicsit melós, de nagyon jó rájuk nézni :)
Mit szeretsz? Ha pl. szeretsz biciklizni, akkor jól nézhet ki pár bringaalkatrész a falon szépen lepucolva, lefestve. Nekem volt szakadt csellóhúrokból készült falidíszem, folyamatosan bővült.
Járj nyitott szemmel, rengeteg megoldás vesz körül, csak nem veszed őket észre :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!