Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mire számítsak? Szivárog a...

Mire számítsak? Szivárog a gáztűzhely, belobbant hátul, amikor a hátsó égőt használtam!

Figyelt kérdés
A kérdésem, hogy vajon javítható-e még, és ha igen, kb. mennyibe fog ez nekem kerülni?
2010. jún. 24. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg elzártad a gázt.

Lehet, hogy csak tömítést, vagy a flexibilis csövet kell cserélni. Szerintem 10.000 Ft körül megúszod.

2010. jún. 24. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Elzártam ;)
2010. jún. 24. 12:30
 3/5 anonim válasza:
Vgeyél újat, mert ha így használod tovább, elszáll a házad, az meg nem lesz olcsó... :S
2010. jún. 24. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Így nyilván nem akarom használni, de ha meg lehet javítani, akkor inkább arra szavaznék most. Nincs pénzem újat venni, hitelem meg így is van már, örülök, ha azt ki tudom fizetni valahogy...
2010. jún. 24. 14:57
 5/5 A kérdező kommentje:
És ha mégis újat kell vennem, a régivel mit tudok kezdeni? MÉH-telep? Vagy valahol adnak még érte valamit?
2010. jún. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!