OTP lakástakaréknál egy szerződő hány szerződést köthet saját magára és közvetlen családtagokra összesen?
Ezt honnan veszed,hogy nem jár az állami támogatás? Kamu!
Csak akkor igaz,ha belinkeled a Magyar Közlöny vonatkozó fejezetét...!
Tudtommal "fejenként" egyet lehet kötni...
Nekem 5 van,a sajátom,a nejemé,a két nagykorú gyerek,és az anyós nevére van kötve.
Ami nekem nagy gond,hogy régebben számlára raktam a pénzt,és onnét havonta automatice ment át a kasszára,...na ez az opció mára
megszünt.
Otp-s vagyok...ennyit is akartam. Nem többet!
Ha lesz időm,honap megkérdezem a kontaktomat...és este így későn írok.
3,5,6 vagyok...
Bent voltam,iszonyú tömeg van(Szeged),ráadásul a rendszer NEM műxik a módosításoknál,csak az új kötéseknél.
Szóval...
KÖZVETLEN családtagokra bármennyi(úgy értem,fejenként egy) köthető,tehát
Sajátrész,valamint kedvezményezett a feleség,anya,apa,...-és ha 10 gyerek van,-midegyikre egy~egy.tehát pl.így 14=D)
Lényeg: ha nincsenek is ott,mindegyiknek KELL az adószámát tudni!
Nyitási díj: egy havi megtakarítási összeggel megegyező.
Kedves Kérdező!
Azt hiszem értem mire gondolsz, én is megpróbáltam feltenni a kérdést anno, csak más irányból.
Amikor a 4. lakástakarékot kötöttük a párommal a nagymamám nevére, az OTP-s hölgy azt mondta, hogy egy ingatlanra maximum 5 használható fel.
Sajnos akkor nem voltam észnél és nem kérdeztem meg hol tudnék ennek utána olvasni, avagy mire alapozza a kijelentést. Csak felújításra vonatkozik, vagy vásárlásra, hitel előtörlesztésre is?
Máshonnan is hallottam elvétve ilyesmi infókat, de megalapozott, hiteles doksit erre vonatkozóan még nem találtam sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!