Pécel, Gyömrő, Maglód, Mende és Üllő települések melyik jobb választás nyugalom szempontjából?
Én gyömrői vagyok, nagyon szuper hely. Csendes, kedvesek az emberek, ha esetleg gyermeked van, jók az iskolák, óvodák. Mellesleg van két tó is, amiknél jókat lehet sétálni, nyáron fürdeni, télen korcsolyázni.
Gyömrőt nyugodt szívvel ajánlom.
Ezek közül Mendét én mindenképp kizárnám gyakorlatilag egy falu, aminek rossz a felépítése. Egymástól különlevő település részek vannak, amelyeket csak egy vagy két úttal kötöttek össze. Vasút szempontjából 2 megálló is van a település két szélén amiket nehéz elérni. A fő út forgalmas mindkét irányba. Ha a cigányok szempontjából nézzük szerintem itt van a legtöbb a lakosság számhoz viszonyítva, mert Pesttől már egy kiesőbb terület és mégis csak egy falu, így persze az ingatlan árak is olcsóbbak.
Ha nyugalomra vágysz akkor Üllőt is kilehet zárni, mert felette szállnak el a repülőtérre tartó vagy onnan induló gépek.
A többi három települést bátran merem ajánlani nagyon sok fiatal ház van mindhárom településen és a közlekedés is jó. Nem mellesleg vannak üzletek a környéken. Ecser, Nagytarcsa és Kistarcsa, amik érdekesek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!