Házunkhoz szeretnénk egy plusz szobát építeni. Milyen téglából érdemes?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 16:47
1/4 anonim válasza:
Az ytong téglára esküsznek a legtöbben. Könnyű vele dolgozni, haladós, nagyon jó hő és hangszigetelő, viszont az árán ez meg is látszik. Viszont nem kell külön dryvittel szigetelni, és még könnyű is.
2/4 anonim válasza:
Mi is most építettünk/éítünk/és még fogunk is egy ideig:D/ és ytongból! Drága, de megéri megvenni. (nem akarok hülyeséget mondani de nálunk ~450Ft/dbha jól emlékszem :$)
3/4 BlackSword válasza:
Itt előttem ketten is mondták az YTONG-ot... Amit elmondtak róla az valóban igaz... DE: a nyomószilárdsága kicsi, és bizonyos szerkezeteknél körülményesebb az alkalmazása... Én a POROTHERM 38 n+f, 44n+f kerámia falazóelemet tudnám javasolni... Ezeket sem kell hőszigetelni, a rendszerhez ugyanúgy lehet kapni minden kiegészítőt, a hőtároló lépessége is elég jónak mondható...
4/4 anonim válasza:
Mekkorát?
Mi lesz felette?terasz, tető?
Ytong???Belemegy Jerry aztán ki nem lehet belőle ölni...és olyan lesz a fal mint az ementáli...vagyis tele lesz egérlyukakkal.
tégla hőtárolási képessége jóval jobb.
ha pici szoba bontott tégla+dryvit rendszer.
ha nagyobb akkor lehet érdemes POROTHERMET de az is drága de haladós.Ha értesz a falazáshoz, bontott tégla.
10 cm dryvit ára 1300/m*2 körül van plussz munkadíj.
Érdemes a lehetőségeket összevetni és egy kölcségbecslést csinálni.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!