Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehetne szövetet "kijavít...

Hogy lehetne szövetet "kijavítani"?

Figyelt kérdés
A minap rendeltem egy pulóvert, meg is jött csak észtevettem, hogy egy helyen, kb 2 miliméter átmérőben a fekete szöveten fehér cérna van és ez engem NAGYON idegesít. Hogy lehetne ezt kijavítani? Valami festék, ráragasszak valamit vagy? És mosás után is kitartana?

2018. szept. 28. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy értsem a fehér cérnát? Azzal varrták vagy a fonalban van fehér szál? De mindkét esetben anyaghibás. Küldd vissza.
2018. szept. 28. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Elöször is a pulóvernek nincs szövete, mert kötött anyagból van:)

Másodszor egy hegyes csipesszel óvatosan ki tudod húzni csak a fehér fonalat, de vigyázni kell, hogy az alapfonal ne sérüljön.

2018. szept. 28. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem lehet kiszedni, vegyél textilfilcet papírboltban, vagy kreatívboltban, és színezd be. Tartós, mosás és vasalásálló lesz.
2018. szept. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!