Ti mikor kapcsoljátok be a fűtést?
Otthon (szülő házban) konvektorunk volt, én meg eddig központi fűtéses lakásban laktam, ott ugye adott a fűtésszezon.
A mostani albérletünk cirkós. Van termosztát, 19-20 fokot mutat. (Sose voltam hőmerő bámulós.) Baromira fázom; de közben meg bennem van, hogy korán van még.
Ti fűtötök már? Hány fokra fűtitek fel a lakást?
Hétvége óta fűtünk. Leginkább a ruhák miatt de mi is fázunk.
25-26 fokra szoktunk felfűteni
Korai vagy nem korai, ez van, kva sok fa elmegy nekünk is ergo rohadt sok pénz. De ez van.
Tegnap, meg ma is este be lett gyújtva egy kicsit hogy felmelegedjen a ház.
Egyébként ha fázol, akkor miért kell rajta gondolkozni, hogy fűts-e?
Kicsi a valószínűsége,de ha júliusban jönne egy nagy hideg hullám és egy hétig nappal se menne 18-fok fölé a hőmérséklet akkor se gyújtanál be mert nyár van?
Én 23-24 fokban érzem jól magam.
Ha kevesebb van fázom, ha több, akkor meg melegem van.
Itt a szigetelt panelban még elég jó a hőmérséklet.
Nálunk már hétfőn bedurrantották a házközponti fűtést.
Azért durva, pénteken még klímáztam, mert baziszéles út mellett lakunk, estére nem hűl le, éjjel meg zaj van, tehát hűtöttem a lakást, hogy el tudjak aludni.
3 napra rá pedig fűtés.
Tegnap kapcsoltuk be, de màr tényleg fàztunk, a kislànyomnak meg nem hiànyzik egy megfàzàs.
Gàzkazàn van, kb. 23-24 fok van a hàzban.Az kellemes mindhàrmunknak.
Ne azzal foglalkozz, hogy milyen hónap és hanyadika van, ha fàzol, akkor kapcsold be.
Nekem pl este olyan jól esett a radiàtoron melegíteni a kezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!