Szoktatok otthon cipőben lenni? Nem furcsa érzés?
Nem szoktam. Nem vagyok tisztaságmániás, hű de nem, de az elég piszkos lenne. 17 fokban is jó egy (esetleg két) vastag zokni (esetleg még egy pléd, most is abba burkolom fázó lábamat 22 fokban, a lábam fázós, a többi részem nem), alatta is. 8 fokban már nem tudom, miben voltam (leginkább dunyhában :D), 13-ban papucsban, az fix, de akkor úgyis fáztam, mint a kutya...
Ültél már motoron 3 fokos esőben többszáz km-t? A menetszél miatt nem tudom, az mennyinek hatott, -20? Na ott fázik a láb, nem 17 fokban s ezen egy átlagos cipő és 2 zokni sem segít. Persze ez téged nem vigasztal, engem se tenné, de azért tudom értékelni a 17 fokot :D Néha segít, ha az ember már megélt nehezebb helyzeteket.
A páromnak van mamusza is, nekem nincs, megoldom máshogy.
Cipőben nem közlekedünk a hàzban, persze, hogy utàna vigyem a koszt a gyerekszobàba, fürdőszobàba, vendégszobàba(ilyenkor ott szoktam teregetni)
Cipő utcàra való, nem a hàzba.
Nyàron teljesen mezítlàb vagyok, hűvösebb időben zokniban, papucsot feszt elfelejtem felvenni.
Ténykeg a mamuszt javaslom én is ha ennyire fàzik a làbad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!