Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki a nyár kellős közepén, azaz június 22-én befűtött?

Figyelt kérdés

Azt nem mondom, hogy megfagynánk fűtés nélkül, de azért el lehet viselni. Kint ma nem volt 15 foknál melegebb. Hűvös, szeles, nyirkos, esős idő van. Bent is már csak 18-19 fok van.

Múlt héten bezzeg aludni nem tudtunk a hőségtől.

2010. jún. 22. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is, nálunk is 15 fok körül van a hőmérséklet, nem szeretek fázni.
2010. jún. 22. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor már ketten vagyunk szégyen nem szégyen én is bekapcsoltam a hősugárzót mert nagyon fáztam!:S

Az a durva, hogy múlt héten még a klíma ment...elég szeszélyes az időjárás...:(

2010. jún. 22. 15:41
 3/10 anonim válasza:
19%

Majd legközelebb nem kell kinyitni az ablakot nappalra, amikor egy kiadós hőség után jön egy hirtelen lehülés. :) :) :)

Gondolom, sőt láttam is, hogy sok buta - a szó szoros értelmében - ember nyitvahagyta az ablakát agész napra. Természetesen nem arról beszélek, hogy nem kell szellőztetni. :)

Nos, kérem mióta is nincs hőség, úgy 4-5 napja? Mindegy is kb...

Én ma hazamegyek és olyan 23-24 fok vár bent. S mindennap szellőztettem. :)

Pancsereeeeeeek. :) :)

2010. jún. 22. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi szellőztetünk minden nap órákat, mégis 22 fok van a lakásban, pedig nem megy a fűtés. Bár gondolom, azon is múlik, ki melyik részén lakik az országnak. Itt eddig nem volt olyan hideg, hogy bekapcsolt volna a fűtés. 21 fokra van beállítva a termosztát.
2010. jún. 22. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Családi ház, vegyestüzelésű kazánról központi fűtés. Bizony, és is befűtöttem, olyan 3 óra körül. Erős szél fúj, az eső is esik, nyirkos a levegő. Nem száradnak meg a törülközők fürdéstől-fürdésig. Nincs annyira hideg, mint amilyennek érezzük. Irigylem azokat, akik 1-2 nap alatt megszokják a 35 fok után a 15 fokot, és fordítva, de azért nem kellene leszólni a másikat. Mi sem szeretünk fázni, igaz izzadni sem.
2010. jún. 22. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem pancserség dolga, hanem a ház hőszigetelésétől és tömegétől függ. Van olyan lakás, ami lehűl hamar, és van, ami csak lassan. Nálunk 22 fok van, de mindkét szomszédom befűtött már.
2010. jún. 22. 17:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Szintén 3 körül gyújtottam be a kazánba. Egyszer megraktam, így a langyos radiátoroktól már nem olyan nyirkos a levegő.

Tavaszról gyűlt már össze annyi fa hulladék a kertből, ami mostanra már nagyjából ki is száradt, hogy nem került semmibe a begyújtás. De legalább nincs hideg.

2010. jún. 22. 17:47
 8/10 A kérdező kommentje:

A "pancsernak" meg üzenem, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy az ország melyik részén lakik. Én ott, ahol most a leghidegebb van.

Íme:

[link]

2010. jún. 22. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Első vagyok, mi a Mátra északi oldalán lakunk, ma a Kékesen 10,4 fok volt. Szerinted van itt bent 22-23 fok, kedves, keveset szellőztető.
2010. jún. 22. 20:24
 10/10 anonim válasza:

20:24

Akkor ti már félig megfagytok :D

2010. jún. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!