Van még valaki rajtam kívül, aki a nyár kellős közepén, azaz június 22-én befűtött?
Azt nem mondom, hogy megfagynánk fűtés nélkül, de azért el lehet viselni. Kint ma nem volt 15 foknál melegebb. Hűvös, szeles, nyirkos, esős idő van. Bent is már csak 18-19 fok van.
Múlt héten bezzeg aludni nem tudtunk a hőségtől.
akkor már ketten vagyunk szégyen nem szégyen én is bekapcsoltam a hősugárzót mert nagyon fáztam!:S
Az a durva, hogy múlt héten még a klíma ment...elég szeszélyes az időjárás...:(
Majd legközelebb nem kell kinyitni az ablakot nappalra, amikor egy kiadós hőség után jön egy hirtelen lehülés. :) :) :)
Gondolom, sőt láttam is, hogy sok buta - a szó szoros értelmében - ember nyitvahagyta az ablakát agész napra. Természetesen nem arról beszélek, hogy nem kell szellőztetni. :)
Nos, kérem mióta is nincs hőség, úgy 4-5 napja? Mindegy is kb...
Én ma hazamegyek és olyan 23-24 fok vár bent. S mindennap szellőztettem. :)
Pancsereeeeeeek. :) :)
Szintén 3 körül gyújtottam be a kazánba. Egyszer megraktam, így a langyos radiátoroktól már nem olyan nyirkos a levegő.
Tavaszról gyűlt már össze annyi fa hulladék a kertből, ami mostanra már nagyjából ki is száradt, hogy nem került semmibe a begyújtás. De legalább nincs hideg.
A "pancsernak" meg üzenem, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy az ország melyik részén lakik. Én ott, ahol most a leghidegebb van.
Íme:
20:24
Akkor ti már félig megfagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!