Ti adnátok még esélyt ilyen riasztószerelőnek?
Figyelt kérdés
Villámcsapás miatt kipurcant a berendezés, de a régi szerelő aki még bekötötte, felszívódott, nem űzi már a mesterséget. Volt már kárfelmérés, és folyamatban is van egy tárgyalás egy riasztós céggel, de vagy felveszik a telefont vagy nem, de többnyire inkább nem. Már volt itt egyszer megbeszélni a dolgokat, már akkor is elég nagy arcnak tűnt, mert közölte, hogy ha más hozzá nyúl miután ők bekötötték, ő utána nem hajlandó újra foglalkozni vele. Ok. elfogadom, csak akkor legyen olyan kegyes, és ha keresem, vegye fel azt a rohadt telefont, vagy legalább hívjon vissza. Most egyelőre még csak papírmunkák miatt keresem, már itt volt a kárszakértő, és annyi dolga lenne, hogy eljöjjön kitölteni egy nyomtatványt, de már most nem veszi fel a telefont. Ma már hívtam többször. És tudja ki hívja, mert már korábban elmetette a számom, és tudja miért keresem. Ennyire nem kell a munka? A korábbi szerelő is ilyen volt, ha baj volt sosem lehetett elérni. Így került képbe ez a másik, de most ez is kezdi ezt a dolgot, hogy már az elején nem lehet elérni. Ha meg nem akarja a munkát, akkor minek jött ide először, és miért ígérte meg, hogy jönni fog? Nekem viszont olyan kell, aki elérhető, vagy legalább veszi a fáradságot és vissza hív.2018. szept. 13. 19:48
1/6 anonim 

válasza:

Csőszerelő vagyok és én is kiszűröm az ilyen nemjó vevőket. Általában 100 forintokon akarnak alkudozni, naponta 20-szor felhívnak valami kis részlet miatt, minden szarrol akarnak árajánlatot (persze ingyen) majd a végén 50-ből 49 rendeli meg a munkát. Ha összenézzük egybe az egészet akkor veszteséges ez nekem. Gondolom ez a két riasztószerelő is tapasztalt szakmunkás.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Ebben nagyon tévedsz, mert mi nem vagyunk szarrágiak, előbb húznak le minket, mint hogy variáljunk a pénzen. Sosem kérdezem mi miért mennyi, kifizetem. A jelen esetnek van egy folyamata az ügynek, előbb ki kell töltenie azt a nyomorult papírt, hogy megkezdhesse a munkát. Még lóf..szt nem tett amiért ítélkezhetne arról, hogy én milyen vevő vagyok, még csak árajánlatot sem kértem megközelítőleg sem, de lehet pofára ítél mint te is? Kedves első: TE pl. ítélkezel a ház alapján? Mert nekünk pl, nincs kacsalábon fogó házunk, de sosem variálunk. Képzeld, én is vállalkozó vagyok, és azt vettem észre, hogy valakinek minél több mindene van, annál kukacosabb. No mi nem ebbe tartozunk.
2018. szept. 13. 20:58
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még mesélnék kicsit az első szerelőről, pofára esnél. Nem azért tűnt el, mert 100 forintot alkudtam.
2018. szept. 13. 21:00
4/6 A kérdező kommentje:
Ez a szerelő már volt itt korábban akkumulátor csere miatt, és most is eljött elmondani, hogy mi a sorrend és a teendő ha kártérítési igény van, és ő mondta, hogy nyugodtan keressem a továbbiak miatt. mondhatta volna azt is, hogy baszok rá. Ha esetleg nem tetszik a képem, azt is meglehet mondani, hogy bocsánat, de nem akarok ezzel foglalkozni. Akkor én is nézek mást, és nem hívogatom.
2018. szept. 13. 21:06
5/6 anonim 

válasza:

Bocs, de minek keresed a bajt. Ha ilyen az illető, akkor felejtős.
Amúgy nem akkora dolog egy vezeték nélküli (Wifis) rendszert felszerelni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen ez a vezeték nélküli wifis rendszer, de nekünk már megvan egy kiépített rendszer, nagy a tercia, sok a mellék épület, így sok az érzékelő. Itt már nem érné meg teljesen újra kezdeni mindent, a kezelőpanelt, és a központot cserélnék le max. Viszont valóban nem keresem a bajt, fogok keresni mást ajánlás alapján, mert ez a pasi azóta sem hívott vissza. Nem várom el alapból, hogy vissza hívjanak, de ő ígérte, hogy keresni fog a szakvélemény miatt. Most ez még nem olyan égető, csak attól tartok akkor is így fog hozzá állni, ha pl. meghibásodik a rendszer, de közben meg közli, hogy nem szereti ha más hozzányúl.
2018. szept. 14. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!