Mi a véleményetek Miskolcról?
Én Nyíregyházán születtem, ott éltem 18 évig, aztán Budapest 7 év, most Miskolc kb. 5 éve, és úgy néz ki, itt is telepszem le.
Alapvetően nincs gondom vele, ideköltözés előtt rosszabbra számítottam. Persze rengeteg helyen sok a buckalakó, Nyíregyháza szebb, de pl. Pest belvárosához képest kisebb a tömeg, kevesebb a kosz, sokkal jobb a közlekedés. A környéke, Lillafüred, Tapolca is szép, a belváros elmegy (maga a sétáló okés, de minden egyes kapualj, sikátor lepukkant, borzalmas és sehova nem fejlődik évtizedek, talán századok óta).
Céloktól függően, egy normálisabb környéken lakva (pl. Bodótető, Tapolca, Hejőcsaba egyes részei, Vologda), vagy akár Diósgyőri vár környéke, a para részeket elkerülve (Vasgyár, Diósgyőr nagy része, Avasi dzsungel), szerintem élhető.
Ha idehoz az élet, akkor nem kell félni tőle, én itt találtam jó állást, immáron feleséget, remélem hamarosan saját otthont is. Ha viszont több lehetőség közül lehet választani, akkor egyértelműen vannak nála jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!