Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek is kilátástalan?

Nektek is kilátástalan?

Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék kérni. Albérletben lakunk, és szeretnénk saját otthont. De a Balatonparton olyan 10-15 millió egy lepukkant istálló, és ez nem túlzás. Képtelenség még ennyit is összeszedni 20 millió hitelt nem is adnak, meg azt visszafizetni... Nem akarok 10 évig albérletben lenni, el vagyo keseredve. Ne támadjatok kérlek, adjatok valami tanácsot. Köszönöm.

2018. szept. 7. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

Hát azért a pusztulat putri és a siófoki Lidó (vagy egyéb Balaton parti milliomos negyed) között van még egy pár fokozat, de te tudod! Én pillanatok alatt találtam vagy 50-et, ahova szívesen költöznék, pedig igényes ember vagyok, ezért is nem lakom máséban.

Ezzel a szemlélettel te életed végéig maradsz albérletben, mert minden pénzed odamegy és még 60 évesen is a kilátástalanságod fogod megosztani a Gyakorin.

2018. szept. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!