Hogyan koltozzek át a másik utcába?
Hívsz barátokat, rokonokat lehetőleg autóval és viszitek!
Mi sajnos nem tudunk menni, mert nem érünk rá.
Pedig ha bútoraid is vannak, akkor kell a teherautó. Abból is van kisebb, nagyobb, és a költöztetők akár 1-2 órás fuvart is vállalnak.
Hidd el, szükség lesz rá, én kétszer költöztem ugyanazon kerületen belül úgy, hogy egyedül éltem, mégis 3 szakemberrel kb. 5-6 órán át pakoltak, én pedig egyedül előtte-utána kb. egy hétig...Mindenhol dobozok, szétszedett bútorok voltak, az erkélyen, a pincében, a szobákban. Hozzáteszem, hogy az első költözésnél volt saját autóm is.
Persze, ha csak pár bőröndnyi holmid van (amit el nem tudok képzelni), akkor a baráti fuvarok is elegendőek lehetnek.
Nem írtad, hogy melyik településen. :-)
Én tudok egy céget, már többször hívtam őket, 1-2 bútor szállításához és full költözéshez is. Korrektek, előre megmondják az árat, és nem drágák. Bp és környékén dolgoznak.
Nem akarok tiltott reklámtevékenységet folytatni, írj rám priviben, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!