Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Főút mellett melyik kerítés...

Főút mellett melyik kerítés fogja jobban a hangot?

Figyelt kérdés

Van érezhető különbség zajfogás szempontjából egy kőkerítés vagy egy fatáblás kerítés között?

A magasság és a telítettségi arány megegyezik.

Milyet érdemes forgalmas főút mellett?

2018. júl. 31. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a zajfogókat az autópályák mellett nem fából készítik, gondolom nem abból érdemes csináltatni.
2018. júl. 31. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:

"Mivel a zajfogókat az autópályák mellett nem fából készítik, gondolom nem abból érdemes csináltatni."

Majdnem!

[link]

2018. júl. 31. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Olvasgass itt:

[link]

2018. aug. 1. 00:03
 4/7 A kérdező kommentje:
A beton alapot szeretnénk megúszni valahogy, és táblás kerítéseknél elvileg nem kell. Azok viszont vagy hálósak, vagy teli fa, vannak még azok a vékony betonkerítések, azt hiszem azokhoz sem kell alap. Lényeg, hogy fogjon a hangon amennyit csak lehet, nem kell hogy szép legyen. Amiket néztem kőkerítéseket, ilyen 80-100E méterük, a táblásak meg 30 körül mennek. Nem tudom megéri-e a különbség, ha csak a funkcióját nézzük.
2018. aug. 1. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikről te beszélsz, azok semmit nem fognak lefogni a hangból.

Én 180 cm magas tömör betonkerítést emeltem zsalukőböl, de az sem sokat fogott fel, mert a szomszédon át ugyanúgy átjöttek a zajok.

Én úgy oldottam meg hogy eladtam az ingatlant...;)

2018. aug. 1. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Csináld meg a neked kifizethető és kivitelezhető anyagból, utána ültess elé jó sűrűn csodasövényt! Az ha nem nyírod 2 év alatt 3 méteresre megnő. A kerítés, plusz ez, valamit fog segíteni, de kriptai csend soha nem lesz!

[link]

2018. aug. 1. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Legjobb hangfogó a jól telepített erdősáv, sűrű bokorsorokkal az alján. Persze ehhez kicsivel több hely kell, gyakran kombinálják más falszerű építményekkel, ha nincs elég hely.
2018. aug. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!