A beton alapot szeretnénk megúszni valahogy, és táblás kerítéseknél elvileg nem kell. Azok viszont vagy hálósak, vagy teli fa, vannak még azok a vékony betonkerítések, azt hiszem azokhoz sem kell alap. Lényeg, hogy fogjon a hangon amennyit csak lehet, nem kell hogy szép legyen. Amiket néztem kőkerítéseket, ilyen 80-100E méterük, a táblásak meg 30 körül mennek. Nem tudom megéri-e a különbség, ha csak a funkcióját nézzük.
2018. aug. 1. 09:20
5/7 anonim válasza:
Amikről te beszélsz, azok semmit nem fognak lefogni a hangból.
Én 180 cm magas tömör betonkerítést emeltem zsalukőböl, de az sem sokat fogott fel, mert a szomszédon át ugyanúgy átjöttek a zajok.
Én úgy oldottam meg hogy eladtam az ingatlant...;)
2018. aug. 1. 11:16
6/7 anonim válasza:
Csináld meg a neked kifizethető és kivitelezhető anyagból, utána ültess elé jó sűrűn csodasövényt! Az ha nem nyírod 2 év alatt 3 méteresre megnő. A kerítés, plusz ez, valamit fog segíteni, de kriptai csend soha nem lesz!
Legjobb hangfogó a jól telepített erdősáv, sűrű bokorsorokkal az alján. Persze ehhez kicsivel több hely kell, gyakran kombinálják más falszerű építményekkel, ha nincs elég hely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!